Interpreții Costi Burlacu și Corina Țepeș pregătesc o surpriză de proporții pentru admiratorii lor, despre care au anunțat la început de februarie. Împreună cu Festiv Band, formația de instrumentiști alături de care evoluează de câțiva ani, Costi și Corina le dau întâlnire fanilor online, la un concert de excepție, chiar pe 14 februarie.

IUBIREA VA SALVA LUMEA – Bilete online AICI

Vezi și: Surpriză pentru interpretul Costi Burlacu. Diaspora din Cehia îl felicită cu ocazia zilei de naștere (Video)

„Iubiți prieteni și admiratori!
De aproape un an ducem dorul de scenă, de emoții și aplauze. Dor de voi – publicul nostru drag!
Pandemia a lovit crunt în toți iar domeniul artistic este unul din cele mai afectate în întreaga lume. La fel ca și toți colegii am rezistat cum am putut dar am fost disciplinați și ne-am conformat deciziilor. Și dacă în Martie, noi îndemnam oamenii să stea acasă, astăzi cu regret după atâta timp, doar noi încă mai rămânem acasă nefiindu-ne permisă în continuare activitatea…
Cu toate astea rămânem optimiști, muncim și creăm în continuare cu gândul la voi!
Pe 14 februarie, reeșind din condițiile impuse, împreună cu Compania Eventica Grup-organizator, Lucian Dumitrescu -prezentator, acompaniați de FESTIV BAND, noi Corina Tepes și Costi Burlacu venim către inimile voastre cu un #Concert #Live adevărat, la parametri maximi – cu scenă, cu un Show impresionant de lumini, cu #Sound de calitate, filmat profesionist, și difuzat pe toate continentele pe Eventsonline.tv
Bineînțeles că tot acest „lux” costă bani pe care la moment nu-i avem, de aceea pentru un produs de calitate accesul va fi disponibil doar în baza biletelor pe care le puteți procura pe Afisha.md
Acest Concert este #Exclusiv, #Unic și nu va mai fi postat/difuzat ulterior în altă parte!❗️
Vă promitem un #Show adevărat cu muzică ușoară dar și populară, cu melodii îndrăgite dar și piese în premieră absolută!
Evenimentul va fi interactiv – vom dialoga și vom răspunde la întrebările voastre în direct! În program vom avea și o #tombolă cu premii dar și alte surprize! După procurarea biletului aveți posibilitatea să expediați o fotografie cu persoana iubită care va apărea pe ecranele Led din scenă în timpul Concertului. La fel pe ecrane vor apărea Live și cei care vor avea o cameră conectată în timpul evenimentului. Detalii pe #AFISHA!
Pe 14 februarie, pe oricare Meridian ai fi, iubește împreună cu noi! (vezi pe afiș orele de difuzare în diferite zone ale lumii)
În pofida stării de #LOCKDOWN, ia un vin bun 🍷, aprinde lumânările , conectează cel mai mare ecran pe care-l ai și invită-ți iubita/iubitul la #Concert!
Procurând doar un singur bilet, puteți fi alături de noi împreună cu toată familia pentru că IUBIREA VA SALVA LUMEA!”, au anunțat cei doi interpreți pe pagina lor oficială de FB.

Precizăm că cei doi interpreți au mai avut până acum două mari concerte LIVE la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Pentru acest spectacol, artiștii s-au pregătit mai bine de doi ani și repetă zilnic alături de instrumentiștii din Festiv Band – concertul va fi unul 100% LIVE și de data aceasta.