An de an, Misiunea Socială Diaconia derulează, în ajunul sărbătorilor pascale, Campania „Masa Bucuriei”. În acest an mai mulți antreprenori, interpreți și jurnaliști de la noi și-au asumat angajamentul de a promova, prin propriul exemplu, actul de generozitatea socială. Celebrul cuplu Corina Țepeș și Costi Burlacu nu au făcut excepție. Vezi mai jos cu ce îndemn au venit cei doi.

Ani la rând Misiunea Socială Diaconia cu ajutorul Campaniei „Masa Bucuriei” se responsabilizează să încurajeze oamenii să facă donații pentru persoanele cu o condiție precară de viață. În acest an, în cadrul acestei importante companii s-au implicat mai multe persoane publice de la noi. Corina Țepeș și Costi Burlacu încurajează genorozitatea, prin propriul lor exemplu.

„Dragi prieteni, an de an, Misiunea Socială Diaconia vine cu acest îndemn către toți noi ca în pragul sărbătorilor de Paște să venim cu un strop de bucurie, cu o masă caldă pentru cei mai triști decât noi, pentru persoanele vulnerabile. De aceea vă îndemn, în data de 24 aprilie, oriunde veți face cumpărăturile, împreună cu familia, împreună cu copiii, să donați, din puținul pe care îl aveți, celor mai triști decât noi, o masă de Paște. Oferiți-le copiilor dvs. un bun exemplu de solidaritate pentru cei mai triști decât noi. Doamne Ajută”, au spus Corina Țepeș și Costi Burlacu.

La ultima ediție a campaniei, în 2019, au fost implicați peste 1000 de voluntari. Aceștia au fost colectate cca 50 de tone de alimente în sprijinul oamenilor nevoiași. Puteți dona alimente neperisabile, pe 24 aprilie, în rețelele de magazine: Kaufland, Metro Cash and Carry, Nr. 1, Velmart, Linella, Green Hills și în magazinele locale din 30 de orașe.

Sau donează online pe masabucuriei.diaconia.md 

Donația ta, poate umple farfuria unui flămând! 

P