N-a mai rămas mult până la Sfântul Valentin și e cazul să te gândești deja la o surpriză. Ești în pană de idei de cadouri? Da, poți să faci ca de obicei și să-i oferi o felicitare personalizată, flori și ciocolată artizanală sau poate te-ai gândit la un cadou practic? Lasă-le pentru altă dată. Ziua Îndrăgostiților e despre romantism și emoție, așa că ar fi frumos să impresionezi. O poți face optând pentru un cadou personalizat, semn că ai făcut un efort și te-ai gândit la cele mai mici detalii.

Anul acesta alege să dăruiești mai mult decât un simplu cadou. Dăruiește o emoție, o experiență frumoasă sau un obiect care să-i amintească mereu de tine. Iată câteva idei care să te inspire.

Tablou canvas personalizat

Poate fi vorba despre una sau câteva fotografii personale, atât în alb-negru cât și color. În funcție de preferințele persoanei dragi, poți opta pentru o imagine în stil scandinav, art-deco, cu un desen frumos sau un mesaj dedicat. Un tablou canvas personalizat îi va aminti mereu de această zi specială.

Organizează o cină romantică cu iz de aventură

Mergeți la un restaurant la care nu ați mai fost împreună, poate chiar unul din altă localitate sau cu bucătărie străină – astfel veți avea parte de o aventură gastronomică de care vă veți aminti cu drag.

Cană cu poză

Una sau câteva căni personalizate poate fi un cadou drăguț pentru persoana iubită. Fie că alegi căni personalizate cu poze, desene sau cu mesaje de dragoste ori motivaționale, acestea nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

Agendă gravată cu nume

O agendă cu copertă din lemn sau piele, personalizată prin gravură cu numele persoanei dragi, logo-ul companiei sale, un desen, mesaj profund, poate fi acel cadou special pe care îl va avea mereu la sine.

O casetă de bijuterii pentru EA sau o cutie pentru ceasuri pentru EL

Dacă îi plac bijuteriile sau ceasurile, atunci o casetă pentru păstrare în culoarea ei/lui preferată va deveni un cadou minunat de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, accesoriile nu vor mai sta în sertar, pe comodă sau pe raftul din baie și vor avea locul lor ideal de păstrare.

Un tricou cu mesaj

Alege un tricou pentru EL sau EA (sau poate pentru ambii) pe care să imprimezi la ArtPoligraf o imagine cu voi doi, un mesaj haios sau un cadru din desenul vostru preferat și, de ce nu, cu cea mai importantă întrebare: „Vrei să fii soția mea?”.

Un mesaj văzut de la distanță

Întreab-o dacă vrea să se căsătorească cu tine sau spune-i că o iubești. Poți face comandă de litere tridimensionale iluminate și să le așezi într-un spațiu deschis în forma cuvintelor pe care vrei să i le spui: „Be my Valentine” sau „Vrei să fii soția mea”, sunt doar câteva idei. Tu știi mai bine ce vrei să-I spui!

Ce poate fi mai plăcut decât să primești în dar un cadou personalizat care va fi mereu la îndemână sau la vedere și în același timp va aminti de puterea dragostei voastre?

Recent, ArtPoligraf a achiziționat o nouă mașină de frezat, care este capabilă să taie bucăți mari de materiale, inclusiv în format 3D: plexiglas și toate tipurile de plastic; lemn masiv, furnir, MDF, PAL; piatră naturală și artificială; cauciuc și materiale polimerice similare; totodată gravează pe metale neferoase cum ar fi alama, alumiunu sau bronz. Astfel, este oportunitatea perfectă – acum poți materializa orice idei, în mod special, pe cele legate de surprize majore sau publicitate, cum ar fi: panouri, standuri promoționale, rafturi, litere tridimensionale iluminate. Iar cel mai important lucru este că prețurile sunt accesibile.

Puteți plasa comenzi la freză sau alte lucrări, direct în oficiul tipografiei, la numărul de telefon: 022 22 11 90 sau prin e-mail la [email protected]

 

 

Distribuie articolul: