Clounella a dat întâlnire tuturor amatorilor de distracție la o petrecere pe cinste. Voia bună, jocurile interactiev, desenele pe față pentru pici și multe alte delicii au fost marca evenimentului dedicat celor 4 ani de „Planeta Clounella” - cea mai mare echipă de animatori pentru copii din Republica Moldova. Iată cum s-au distrat.

clounella

Evenimentul s-a desfășurat pe trei platforme, în spatele complexului pentru copii și tineret ARTICO. Cei prezenți au avut parte, pe prima platformă de un târg de mămici și pici, inclusiv de caritate. Cea de-a doua platformă s-a dedicat activităților pentru copii: desene pe față, pictură și alte activități congnitive. Cea de-a treia platformă s-a dedicat animației. Întreaga echipă Clounella i-a ținut în priză pe pici, părinți și bunici mai mult ca niciodată.

clounella si ancaEvenimentul a avut și o conotație caritabilă. Echipa Clounella a îndemnat lumea prin toate activitățile realizate la eveniment să doneze pentru micuța Anca. Fetița are nevoie de sprijinul nostru ca să reușească să meargă. Anca a fost prezentă și ea la eveniment. Elena Grădinaru, fondatoarea Clounella, a anunțat astăzi suma de bani adunată pentru cazul micuței Anca – 15 600 lei.

#SuntețiMinunați

Avem cei mai darnici prieteni!
Noi am primit o doză mare de enegie, de dragoste, de distracție!

Am avut o petrecere frumoasă, pentru că avem cei mai frumoși părinți și cei mai isteți copii!

Cu ajutorul vostru am reușit să batem recordul donațiilor!!!

Pur și simplu nu ne ajung cuvinte să vă mulțumim !!!

Vă iubim !

Cu mult drag,
Echipa Planeta Clounella.”

Iată o porție de fotografii de la evenimentul dedicat celor 4 ani de Clounella.

Vezi și: Interviu 20+ cu Elena Grădinaru: „Cred că am plâns din cauza Clounella mai mult decât pe orice altă temă” (Video)