Olga Orlova și regretata Janna Friske au fost prietene bune timp de 20 de ani. După 4 ani de la decesul artistei, femeia și-a luat inima în dinți și l-a implorat pe văduv să o lase să-l vadă pe micuțul Platon.

În cadrul emisiunii „Secret na milion”, Olga Orlova, colega de trupă (n.r. Blestyashie) și cea mai bună prietenă a Jannei Friske, a dezvăluit că îi este greu să accepte faptul că artista nu mai este în viață. Acum patru ani artista s-a stins după ce a dus o luptă grea cu o tumoare pe creier, nereușind să iasă învingătoare.

 

Fotografii rare cu Janna Friske și fiul Platon. Era fericită când îl privea

Olga Orlova nu l-a văzut deja de doi ani pe fiul prietenei sale, a cărui nașă de botez este. Aceasta i-a făcut o adresare lui Dmitry Shepelev, soțul regretatei artiste, implorându-l să-i permită întrevederile cu Platon.

„Dima, te rog mult de tot, să-mi oferi posibilitatea să comunic cu Platon. Măcar rar, măcar din când în când, măcar puțin”, și-a început adresarea femeia.

 

Cu un nod în gât și voce tremurătoare, femeia a continuat: „Înțeleg că nu o putem întoarce pe Janna, dar este Platon. Vreau să-l iubesc, să-i fiu alături. Am multe să-i dau, dar nu sunt lăsată să o fac”

Vezi momentul emoționant în video de mai jos:

Janna Friske a aflat că are o tumoare cerebrală inoperabilă în 2013, când era însărcinată cu Platon. A urmat un curs de lecuire, apoi reabilitare în vara lui 2014, iar la un an, pe 15 iulie, vedeta a pierdut lupta cu cancerul. De atunci, Dmitry Shepelev și familia răposatei sunt într-o continuă luptă pentru dreptul de a-l crește pe Platon, fiul cuplului. Părinții și sora artistei nu au voie să-l vadă pe fiul acesteia, la fel cum și nașa lui de botez, Olga Orlova. Prezentatorul a fost implicat în numeroase scandaluri, inclusiv televizate, fiind acuzat până și de adulter, de familia Jannei Friske.

Sursa: Instagram.com

Foto: Google.com

Vezi și: Janna Friske, aplaudată pentru ultima dată! Imagini de la înmormântare