Timp de opt ani, Dmitry Shepelev, deși publica fotografii din profil sau din spate, a evitat să-i arate chipul fiului său, din relația cu regretata artistă Janna Friske. Prezentatorul a decis că a venit momentul să-l prezinte pe Platon lumii întregi, iar de câteva săptămâni încoace, fanii au posibilitatea să-l admire pe băiat.

La sfârșitul lunii iulie, 2021, vedeta TV din Rusia a publicat prima imagine cu chipul fiului său. Totodată, acesta a decis să vină cu o postare în care a explicat de ce a făcut acest pas.

„Acum 8 ani am luat decizia de a nu publica fotografii cu fiul meu cel mare Platon. Apoi au existat mai multe motive întemeiate pentru acest lucru, principalul fiind dorința mea de a-l proteja de o atenție deosebită într-un moment în care tot ce avea nevoie era dragoste, grijă și liniște. Timpul a trecut și înțeleg că nu mai are nevoie de această protecție. Este un băiat adult, talentat, foarte demn și luminos. Și mă bucur să vi-l prezint. Platon – salut”, a scris acesta în dreptul primei imagini publicate.

Într-o altă postare, Shepelev a dezvăluit că Platon este pasionat de muzică și scenă. Acesta este un mare fan al muzicii rock.

Internauții sunt de părere că băiatul este copia fidelă a mamei sale, Janna Friske.

Amintim că Dmitry Shepelev și Janna Friske au fost împreună timp de cel puțin trei ani, iar din relația lor s-a născut Platon. La scurt timp după naștere, cântăreața a fost diagnosticată cu o tumoare cruntă pe creier, iar pe 15 iunie 2015, vedeta a pierdut lupta cu cancerul.

Citește și: Dmitrii Shepelev, tătic pentru a doua oară: „Visez la o familie mare”. Care a fost reacția fiului din relația cu Janna Friske (Foto)

Sursa: Instagram / Dmitry Shepelev