Fostul soț al Jannei Friske a dezvăluit că va fi din nou tătic. Prezentatorul Dmitrii Shepelev este extrem de fericit că va avea, în sfârșit, o familie mare, la care a visat mereu.

Starul rus a dezvăluit într-un interviu pentru revista Peopletalk că va deveni din nou tătic. Ekaterina Tulupova este însărcinată.

„Cel mai important sentiment este, desigur, o mare bucurie. Nu pot compara niciun alt eveniment din viața mea cu acest lucru. Sunt foarte fericit. În ziua în care eu și Katya am aflat că vom deveni părinți, m-am simțit amețit și eliberat în același timp. Minunat! Acum, în comparație cu așteptarea primului copil, mă simt mai liniștit și mai încrezător”, a mărturisit Dmitrii.

Analizându-mă pe mine și comportamentul meu după nașterea lui Platon, cu siguranță pot spune acum că nu este necesar să ne facem griji pentru fiecare respirație și mormăit al unui copil. Am trăit așa și nu regret o secundă, dar înțeleg că ar putea fi diferit și deloc rău. Vă amintiți expresia „puneți-vă mai întâi masca pe voi, apoi pe copil”? Așadar, a fi un părinte calm și în același timp iubitor și incluziv care nu uită de el însuși este, după părerea mea, acrobație”, a mai explicat acesta.

Ulterior, starul a dezvăluit care a fost reacția lui Platon, fiului din relația cu regretata Janna Friske, dar și reacția Ladei, fiica iubitei sale din relația cu primul soț.

„Am acționat cu mare atenție, pentru că ne dăm seama că nu orice copil va fi fericit și va spune: „Da, desigur, îmi doresc foarte mult un frate sau o soră! Abia aștept ca el să scotocească prin lucrurile mele, să plângă noaptea și să nu ne lase, pe mine și pe tatăl meu, să facem snowboarding”.

Desigur, când i-am întrebat pentru prima dată ce cred, copiii ne-au răspuns categoric: „Nu, mulțumim, nu trebuie, suntem bine așa”. Acum, câteva luni mai târziu, copiii sunt de partea noastră și așteaptă ca bebelușul să apară ca pe o nouă aventură”, a mai povestit acesta.

„Le-am mărturisit că vrem mai mulți copii. Mi se pare că dintr-o parte arătam ca niște școlari în biroul directorului 😳 Apoi, ocazional, le atrăgeam atenția asupra poveștilor cu frați și surori din cărți sau filme. Mai apoi le-am dezvăluit că suntem în așteptare. Prima reacție a fost „Chiar?” Apoi, copiii au râs mult timp în timp ce făceau planuri insidioase cu privire la modul în care îl vor „chinui” pe bebeluș. Copiii încă nu se descurcă bine privind perceperea timpului, sunt sigur că ei cred că copilul va apărea peste doi ani 🐣 Cred că ne așteaptă pe toți multe descoperiri”, a relatat acesta într-o postare pe Instagram.

Prezentatorul a mărturisit că relația cu Ekaterina este una foarte tandră și plină de încredere: Este o relație sinceră. Luminoasă. Râdem mult. Sunt mândru de noi. Simțul nostru comun al armoniei. Și nu-mi pot lua ochii de la Katya”

Într-o postare pe Instagram, Dmitrii a confirmat încă o dată vestea că el și iubita sa, Ekaterina, sunt în așteptarea unui bebeluș. Acesta a publicat câteva fotografii în care apare alături de femeie extrem de fericit. „A sosit timpul și eu cu Katya vrem să facem un anunț: Este adevărat. Așteptăm un bebeluș!

Vă mulțumim pentru cuvintele calde, suntem foarte emoționați”, a mai mărturisit viitorul tătic.

Citește și: „Poți să citești sute de cărți, oricum experiența ta va fi UNICĂ”. Tatiana Granciuc, despre maternitate și provocările acesteia (Interviu)

Dmitrii Shepelev și Ekaterina Tulupova formează un cuplu de mai bine de trei ani. Anterior acesta a fost într-o relație cu Janna Friske, cei doi devenind părinții unui băiețel pe nume Platon, care acum are 7 anișori. Janna Friske s-a stins din viață pe 15 iunie 2015 după o luptă lungă și grea cu cancerul.

Sursa: Peopletalk, Instagram/DmitriiShepelev

Citește și: Dmitry Shepelev, despre Janna Friske: „Am fost rupt în bucăți. Nu am știut-o nici ca soție, nici ca mamă” (Video)