Ieri s-a desfășurat în instață cazul iscat între fostul iubit al regretatei Janna Friske și părinții acesteia. Decizia judecătorească l-a obligat pe prezentatorul rus, Dmitry Shepelev să le plătească părinților Jannei Friske 7 milioane de ruble, mai multe detalii vezi mai jos. 

În anul 2017 , după decesul interpretei,  „Rusfond”  care s-a ocupat de colectarea fondurilor pentru tratamentul Jannei le-a solicitat familiei să întoarcă suma rămasă. În urma acestei solicitări părinții Jannei Friske au întors suma rămasă, care a constituit 21,6 milioanede ruble, ulterior aceștia au venit cu o solicitare către Shepelev pe care la-u obligat să le achite o treime din acea sumă. Într-un final această solicitare le-a fost întărită de decizia judecătorească potrivit căreia acum, Dmitry este obligat să le achite 7 milioane de ruble.

De altfel, însuși Shepelev le-a cerut părinților Jannei să-i plătească 10, 1 milioane de ruble, care după părerea lui ar fi trebuit să fie redirecționați către fiul lor în vârstă de 7 ani, Platon. Cu toate acestea, instanța nu i-a satisfăcut cererea sa.

După decesul Jannei relația între părinții acesteia și Dmitry Shepelv s-a înrăutățit. Prezentatorul rus a recunoscut că nu a dorit multă vreme să facă aceste probleme publice, dar într-un final a povestit despre relația pe care o are cu părinții regretatei lui iubite. Pe lângă faptul că nu au putut „împărți” banii, aceștia nu au ajuns la un numitor comun în privința lui Platon, până în ziua de astăzi părinții Jannei nu-și pot vedea nepotul. 

Sursa: Spletnik.ru