Eva Maria s-a născut în urmă cu aproape doi ani, departe de România, într-o maternitate din Costa Rica. Elena Udrea și-a dorit enorm un copil și pe 20 septembrie visul ei cel mare s-a împlinit. 

Elena Udrea a adus-o pe lume pe Eva Maria în toamna lui 2018, iar primul an din viața de mamă nu a fost deloc ușor pentru ea, întrucât a ajuns în spatele gratiilor la scurt timp după ce a născut, scrie Click.ro. Eva a avut noroc în această perioadă cu bunica maternă, dar mai ales cu tatăl său, Adrian Alexandrov, care s-a dovedit a fi un părinte implicat, devotat și chiar descurcăreț.

Cu timpul însă, aceasta a reușit să depășească toate greutățile, iar acum se bucură din plin de dragostea fiicei sale. Dar și de cea a iubitului, Adrian Alexandrov.

Micuța a început deja să vorbească, iar primul cuvânt, spre bucuria Elenei Udrea, a fost… mama. “E un copil isteț și super activ. Se joacă toată ziua, îl are companion pe Oscar, cățelul nostru. Bunica Maria este topită după Eva. Bine, n-ai cum altfel, e un copil superb”, a declarat Adrian Alexandrov pentru Click!

Răcoreștete cu desertul verii: Rețeta înghețatei cu fructe, ciocolată și nuci, preparată acasă în doar câteva minute (Video)

Distribuie articolul: