Primul lucru pe care trebuie să-l iei în calcul atunci când vrei să slăbești la sală e să uiți de masa de trei ori pe zi și senzația de sațietate.  

  •  Porțiile mici, cu durata de 3 ore între mese a câte 5-6 ori pe zi. Acestea sunt cele mai importante reguli de alimentație atunci când vrei să-ți revii în formă prin sala de sport.
  •  Consumă carbohidrații în mod corespunzător.  Se spune des că sportivii urmează cel mai des o dietă cu un consum redus de carbohidrați. Uită de acest mit. Pentru antrenamente eficiente e nevoie să consumi carbohidrați. Pentru ca să slăbești e suficient să mănânci 6 linguri de terci înainte de efort fizic și linguri de terci la micul dejun.
  •  Fiecare masă ar trebui să includă proteine. E foarte important să menții în echilibru schimbul de substanțe pentru a preveni senzația de foame.Așadar, iată un exemplu de meniu care te va ajuta să „topești” kilogramele, atunci când mergi la sală.

Micul dejun 1: 4 linguri de cereale cu chefir de 1%, măr sau grapefrut.

Micul dejun 2: 150 de grame de brânză degresată, scorțișoară și portocală.

Prânzul: 6 linguri de hrișcă/orez/paste din grâu dur cu sos de soia, 200 de grame de pește.

Chindii 1: un cocktail de proteine.

Chindii 2: Un pahar de chefir, măr și grapfrut.

Cina: 200 degrame de piept de pui + o salată din legume cu ulei din măsline.

Dacă vei combina astfel alimentația și antrenamentele vei obține rezultate semnificative într-o perioadă scurtă de timp.

Distribuie articolul: