Se întâmplă uneori să întâlnim persoane cu care ne este extrem de dificil să ne înțelegem. Acest lucru se datorează faptului că avem caractere diferite. Chiar și așa, legăm prietenii, iubim cu patos și avem parte de o dragoste cu năbădăi pentru că nouă, oamenilor, ne place să ne gâdilim nervii. Așa că nu e de mirare că vă puteți regăsi cea mai bună prietenă și chiar iubitul sau iubita, menționată sub zodia opusă. Totuși, acest lucru e destul de rar.

Oamenii sunt diferiți și de aceea nu se pot înțelege. Unele zodii nu pot sta împreună în aceeași cameră pentru că este inevitabil să nu iasă discuții aprinse între acești nativi. Nu se pot suporta pentru că au caractere total opuse, scrie estisuperba.ro.

Berbec – Taur

Acești doi nativi au un lucru în comun, și anume încăpățânarea. Totuși, berbecul și taurul se află la poli opuși pentru că au mai multe lucruri în privința cărora nu se înțeleg. Dacă taurul preferă să se relaxeze în timpul său liber, berbecul nu va accepta niciodată așa ceva.

Taurului nu îi place drama și nu este adeptul confruntărilor, în timp ce berbecul cu asta se hrănește și este foarte direct. Acesta din urmă crede că taurul are un comportament obositor și nu poate ține pasul cu taurii.

Capricorn – Pești

Nativii din zodia pești sunt visători incurabili și celor din jur le este foarte greu să îi aducă cu picioarele pe pământ, iar capricornii sunt adepții rațiunii și a gândirii logice.

Cele două zodii se ghidează după principii diferite și de aceea nu se pot înțelege de nici o culoare. Aceste conflicte vor lăsa urme adânci pentru ambii nativi și vor ajunge să se evite cât de mult posibil.

Vărsător – Gemeni

Aceste două zodii au o inteligență înnăscută și ar trebui să se înțeleagă, însă nu se pot suporta pentru că ambele semne zodiacale sunt orgolioase. Nici unul dintre ei nu acceptă să fie roata de rezervă și vor să fie mereu în centrul atenției.

La început se poate ca aceste două zodii să se înțeleagă perfect, dar după un timp vor realiza că nu au nimic în comun și vor fi mereu la duel pentru că ambii vor să aibă atenția celor din jur.

Balanță – Scorpion

Balanțele sunt persoane echilibrate și nu suportă conflictele sau persoanele care sunt agresive, iar scorpionii se află la polul opus pentru că spun întotdeauna ce gândesc și întotdeauna obțin ceea ce-și doresc.

Scorpionul trece peste cadavre când vrea să se răzbune pe cineva care i-a greșit și nu va accepta să-i stea cineva în cale atunci când au un țel de atins. Balanțele nu sunt de acord cu acest comportament și vor evita acești nativi cât mai mult posibil.

Rac – Săgetător

Nativii născuți sub semnul zodiacal al racului sunt persoane statornice și nu se schimbă după cum bate vântul și de cele mai multe ori aleg să se retragă pentru a nu fi răniți. Pe cealaltă parte se află săgetătorul care este foarte sociabil.

Săgetătorul nu va înțelege niciodată comportamentul racului și nu îi poate accepta frustrările. Dacă aceste două zodii au o confruntare, racul ar trebui să știe că nu va ieși niciodată învingător.

Fecioară – Leu

Acești doi nativi nu pot rezista împreună sub același acoperiș nici 10 minute pentru că ambii au personalități puternice și nu cedează niciodată în fața nimănui.

Se știe despre leu că are o fire dominatoare și vrea să dețină controlul mereu, iar fecioara nu se poate abține să nu-și critice adversarul și de aici ies scântei.

Sursa: estisuperba.ro.

Foto: Pexels.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: