Organismul uman ajuns la maturitate constituie peste 60% apă, iar tendința, odată cu trecerea anilor, este în scădere. Pe lângă faptul că hidratarea este absolut esențială pentru buna funcționare a organismului, aportul de apă este cheia în procesul de detoxifiere. Cantitatea de apă zilnic recomandată este aprx. de 2 litri, însă pentru o detoxifiere cu succes, puteți să administrați și mai multă apă decât doza zilnică recomandată!

Revigorare după iarnă și sărbători

Am avut iarna, când tendința de consum este ridicată, au fost sărbătorile de primăvară cu excesuri multe, iar tentația este de a consuma în mare parte alimente grase și greu de digerat sau băuturi alcoolice… Nu e de mirare: suntem programați genetic să acumulăm aceste grăsimi pentru a mări cantitatea de energie necesară în perioada rece a anului. Mai mult, regimul mai pasiv căruia suntem supuși cu toții în ultimele luni ne-a dat o provocare în plus: ronțăielile necontrolate și mesele mai dese și mereu „bunișoare”. Află în continuare cum poți face față acestei provocări.

Apelează la un complex de detoxifiere pe bază naturală

Potrivit ultimelor cercetări, curele de detoxifiere ale organismului ajută nu doar la eliminarea toxinelor din corp (sistem digestive, cu predilecție). Acestea contribuie esențial și la îmbunătățirea metabolismului și scăderea în greutate, acționând pozitiv la starea generală de sănătate: menținerea sănătății sistemului imunitar și hormonal, precum și pentru o bună funcționare a sistemului digestiv, a inimii și creierului.

Detox-kit de la -Heel

Dacă ați luat decizia de a face detox, alegeți un complex special de preparate, testat și avizat de specialiști. E foarte important ca acesta să fie natural, pe bază de preparate din natură. Așa numit Detox-kit de la -Heel este compus pe baza mai multor componente naturale, care contribuie la eliminarea toxinelor prin ficat, rinichi, piele și sistemul urinar. Totodată, acest complex va contribui la un efect benefic asupra funcționării corecte a organelor interne. Lymphomyosot – activează sistemul limfatic. Are efect de detoxifiere, de drenaj și antiexudativ. Picăturile Nux vomica-Homaccord ajută la normalizarea funcționării tractului digestiv și accelerarea tranzitul alimentelor și al toxinelor. În plus, soluție Berberis-Homaccord ajută la eliminarea toxinelor prin sistemul urinar.

Hidratare și fortificare

Aceste preparate se găsesc în farmacii și se eliberează fără prescripție medicală. Pot fi diluate într-un litru de apă (câte 30 picături fiecare) și consumate treptat, pe parcursul zilei. Nu numai că curăță și fortifică organismul, ci îi furnizează și o hidratare suplimentară, pentru a acoperi necesarul zilnic. Puteți lesne să adăugați acestea în sticla de apă pe care zilnic o folosiți și să beți în timpul zilei. Atenție doar, apa conținând aceste preparate se consumă în afara orelor de mese.

Câteva recomandări esențiale

Pentru a obține un rezultat bun în detoxifiere, preparatele trebuie administrate conform unui orar prestabilit: de la 2 săptămâni, până la 2 luni. Nu uitați ca în această perioadă să consumați cât mai multe lichide: apă plată, sucuri naturale din fructe și legume, supe de legume – ele vă vor ajuta să eliminați toxinele nedorite mai ușor și mai rapid.

Preparatele recomandate pentru un „detox-trio”: Lymphomyosot, Nux vomica-Homaccord și Berberis-Homaccord se vând separat în farmacii. Întrebați de fiecare și urmați instrucțiunile de administrare trecute în rețetă.

P