Infidelitatea este una dintre cele mai mari frici pe care le are femeia când vine vorba despre relație. Totuși există factori care ar putea să-i „împingă” pe bărbați în brațele alteia. Dar să fie clar: Acest lucru însă nu este o scuză! Iată care ar fi trăsăturile de caracter ce le „sperie” pe bărbați, în funcție de zodie, potrivit divahair.ro.

Berbec

Caracterul puternic de care dau dovadă femeile din această zodie îi sperie pe mulți bărbați. Nu sunt mulți cei care reușesc să facă față temperamentului vulcanic pe care îl au reprezentantele. Un bărbat s-ar putea simți tentat să își însele iubita Berbec pentru că nu mai suportă să fie dominat în relație. Astfel el simte nevoia să fie cu un alt tip de femeie cu care se poate înțelege mai ușor.

Taur

Poate că femeile Taur par gospodinele perfecte, însă adevărul este că ele uită să îi acorde atenție partenerului și la capitolul amoros. Muncă devine atât de importantă pentru ele, încât planul erotic cade pe planul doi. Orice bărbat care se simte neglijat într-o relație va fi tentat să guste din fructul oprit.

Gemeni

Femeia Gemeni este extrem de sociabilă, însă nu realizează că se împrietenește mai ușor decât ar trebui cu alți bărbați. Astfel că nu mai este de mirare de ce partenerul s-ar putea simți jignit dacă o vede că, mai în glumă, mai în serios, ea flirtează cu altcineva. Că să îi plătească cu aceeași monedă, ar putea să meargă mai departe decât ar trebui, așa cum obișnuiesc unii bărbați să facă.

Rac

Reprezentanta zodiei este una dintre cele mai sensibile native ale horoscopului. Cum este iubitoare de romantism și îl împinge mereu pe partenerul ei spre astfel de momente, nu este de mirare de ce el preferă să se uite la filme porno atunci când este singur. Oricât am vrea să ne mințim, bărbaților nu le place atât de mult romantismul în dormitor. Iar unii dintre ei s-ar putea să cadă ușor în tentație dacă partenera lor nu le satisface anumite nevoi sexuale.

Leu

La fel că nativele zodiei Berbec, femeile din zodia Leu tind să dețină controlul într-o relație. Lor le place să fie urcate pe un piedestal și tratate cu deosebită atenție, așa că nu orice bărbat va fi dispus să se pună la picioarelor lor. Un bărbat care nu este deschis la compromisuri ori răbdător nu va rezista prea mult într-o relație cu o femeie născută în acest semn zodical.

Fecioara

Obsesia pentru curățenie și criticile excesive îl pot înnebuni pe orice bărbat. De obicei, reprezentanțîi sexului puternic caută în altă parte ceea ce nu găsesc în relația lor, așa că s-ar putea că unii să fie tentați să caute puțină liniște. Până la urmă, oricât de mult ar putea ei să iubească nativele acestei zodii, vor descoperi că le este mai bine fără ele.

Balanță

Bărbații se simt atrași de reprezentantele acestei zodii, având în vedere că se numără printre cele mai frumoase și stilate femei din horoscop. Însă nu doar aspectul fizic este important pentru ei, ci și pasiunea din dormitor. Iar nativele pot fi destul de reci, mai ales ales atunci când nu mai sunt mulțumite de relația lor. În momentul în care nu se va mai simți apreciat, un bărbat va privi cu ușurință spre alte forme feminine mai pasionale.

Scorpion

Gelozia exagerată și poftă de răzbunare pot să pună pe fugă orice bărbat. Deși femeile din această zodie se comportă astfel doar dacă observă anumite lucruri dubioase, totuși puțini bărbați trec cu bine peste scenele lor pasionale. Dacă vor simți că ele se repetă din ce în ce mai des, s-ar putea să facă pasul pentru care au fost învinuiți până atunci.

Săgetător

Încăpățânarea este unul dintre cele mai mari defecte ale acestei zodii. Indiferent de motiv, cu cât le spui mai mult să nu facă un anumit lucru, cu atât nativii simt dorința să îl facă. Azi așa, mâine tot așa, un bărbat și-ar putea dori să își găsească pe cineva cu care să ajungă mai ușor la un numitor comun.

Capricorn

Și nativele acestei zodii au un caracter puternic, așa că nu orice bărbat poate rezista alături de ele. Ele au tendința să corecteze anumite acțiuni ale partenerului lor, motiv pentru care el s-ar putea îndepărta treptat de ea. Nu îi va fi greu să arunce priviri lascive spre alte reprezentanțe ale sexului frumos care par a fi altfel decât partenera lui.

Vărsător

Dorința de libertate a femeilor Vărsător poate fi un motiv pentru care partenerii lor ar putea să înșele în relație, în special într-una în care nu există comunicare. Dacă un bărbat va avea impresia că partenera din Vărsător l-a înșelat, va simți nevoia să îi răspundă în aceeași manieră.

Pești

Reprezentantele zodiei cad cu ușurință în capcanele depresiei. În astfel de perioade ale vieții ele nu se mai implică în relația de cuplu ori le fac scene partenerilor. Unii dintre ei vor simți nevoia să caute în altă parte ceea ce nu mai găsesc de multă vreme la femeia de lângă ei.

Sursa: Divahair

Vezi și: Iubire ca-n filme pentru patru zodii. Pasiunea și dragostea sunt parte din viața lor