Ce crede Britney Spears despre noul documentar „Britney vs Spears”, care dezbate tutela impusă asupra sa? Se pare că nu prea este entuziasmată de acesta. S-a aflat că vedeta nu a colaborat cu autorii acestui proiect. 

Foto: bazaar.ru

O sursă a declarat că Britney Spears nu susține noul documentar realizat de Netflix „Este un nou documentar neautorizat, făcut fără acordul și participarea ei”, a spus sursa.

Vă amintim, că Netflix a lansat recent trailerul documentarului care va fi lansat pe 28 septembrie. Acesta explorează conflictul pentru tutela impusă acum 13 ani asupra cântăreței.

Citește și: Istoria lui Britney Spears, dezvăluită într-un documentar.

Erin Lee Carr, cea care a regizat documentarul „Britney vs Spears” a spus într-un interviu publicat miercuri de „Los Angeles Times”, că a încercat să obțină colaborarea artistei pentru acest proiect, însă nu a reușit. „Am sperat, am visat, mi-am dorit și m-am rugat la toți sfinții. Am încercat în mod repetat să o contactez. Dar, a trebuit să mă împac cu ideea că era puțin probabil să se întâmple”, a explicat ea.

Deocamdată, Britney Spears încă este implicată în procesul de judecată împotriva tutelei tatălui său. Avocatul ei, Mathew Rosengart, a depus miercuri în instanță noi documente, explicând de ce ar trebui ca tatăl său, Jamie Spears, să piardă imediat tutela.

Următoarele audieri în acest caz sunt programate pe 29 septembrie, la o zi după premiera documentarului realizat de Netflix.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: