În ultimele luni, viața personală a lui Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a fost mereu în atenția presei și a societății. În această vară, artista a vorbit în instanță despre viața ei în perioada în care se afla sub tutela tatălui său, Jamie Spears. A mai menționat și detalii despre restricțiile îngrozitoare pe care le avea. Aproape întreaga lume a început să urmărească cum se va termina această poveste. Trailerul exploziv al documentarului „Britney vs. Spears” promite dezvăluiri și analize care să facă un pic de lumină asupra cazului vedetei.


Deși în prezent, Britney Spears este pe cale să scape de tutela tatălui și să-și recapete viața, drumul ei nu a fost deloc unul ușor sau scurt.

Netflix a dezvăluit un trailer pentru un documentar despre Britney numit: „Britney vs Spears” Premiera filmului va avea loc pe 28 septembrie, cu o zi înainte de următoarea ședință de judecată în cazul custodiei.

Lumea o cunoaște pe Britney Spears ca interpretă pop, dar, în ultimii ani, numele ei a fost asociat cu un alt termen mai misterios – „tutelă”. „Britney vs. Spears” va spune povestea explozivă a vieții lui Britney, va povesti despre lupta ei pentru libertate, atât publică, cât și cea privată. Prin ani de cercetare, interviuri exclusive și documente noi, acest film va oferi un portret detaliat al călătoriei de viață a vedetei pop – de la o fată simplă, la femeia prinsă în faimă, dar și în familie. Filmul va arăta viața lui Britney fără a utiliza imagini traumatice care o defineau odată.


Jurnaliști, mărturii ale unor apropiați, documente oficiale, chiar și rapoarte confidențiale au fost consultate de către cei care au făcut documentarul, în încercarea de a înțelege de ce Britney a fost constrânsă vreme de 13 ani, în ce măsură i s-au răpit libertățile și ce poate face pentru a recăpăta controlul asupra propriilor decizii.

„Îmi vreau viața înapoi. Am lucrat toată viața mea. Nu le datorez nimic acestor oameni. Merit să am aceleași drepturi ca toată lumea. Au trecut 13 ani, e de ajuns”, se aude în documentarul în care apare o parte din mărturia dată de cântăreață în fața judecătorilor.Filmul este regizat de Erin Lee Carr. Aceasta lucrează la un proiect care se concentrează pe custodia Britney de peste un an.

Vă amintim, că de curând, tatăl ei a anunțat că renunță la tutelă, însă, decizia finală va fi luată de un judecător. Următoarea audiere va avea loc peste doar o săptămână, la doar câteva zile după lansarea trailerului filmului.

Citește și: Tatăl lui Britney Spears pune capăt custodiei. Totuși, s-a decis?

Vizionează aici trailerul „Britney vs Spears”, care va apărea pe 28 septembrie pe Netflix:

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: