Jamie Spears, în vârstă de 69 de ani, tatăl divei pop, Britney Spears, este gardianul fiicei sale din 2008. Dar anul acesta Britney a luat măsuri decisive pentru a redeveni liberă.

Cântăreața, pentru prima dată, a povestit în instanță despre condițiile în care a trebuit să trăiască toți acești ani, s-a plâns de abuzul comis de tatăl ei și a cerut anularea tutelei.

Foto: bbc.com

După mai multe ședințe de judecată, Jamie Spears a spus că este gata să renunțe la rolul de gardian a lui Britney în viitor, dar nu a menționat o dată exactă. Și a mai spus că nu se simte vinovat de nimic din ce i se incriminează, publicul a fost în zadar împotriva lui, iar el, de fapt, merită laude pentru munca sa.

Foto: realitate.md

Se pare că Britney doar acum se poate bucura cu adevărat de viață, căci Jamie Spears a depus documente la Curtea Supremă din Los Angeles pentru a pune capăt custodiei.

Declarația spunea că „circumstanțele s-au schimbat până la punctul în care nu mai pot exista motive pentru menținerea tutelei”. Documentele mai indică faptul că vedeta nu trebuie să fie supusă unui examen psihologic pentru a pune capăt custodiei.

Vă amintim că în decursul său în fața instanței, Britney s-a plâns de sesiuni nesfârșite de psihoterapie și a cerut să fie eliberată de custodie, fără o examinare.

Foto: extrav.com

În timpul mărturiei sale în fața instanței, vedeta pop și-a acuzat familia că a mințit. Britney a spus că o spirală i-a fost instalată în corp, împotriva voinței sale, astfel încât să nu poată rămâne însărcinată și că i s-a adus personal medical, care s-a aflat constant în casa cântăreței. Unul dintre foștii gardieni ai cântăreței a mai spus presei că Britney a primit medicamente puternice, care i-au afectat negativ abilitățile cognitive.

Foto: bbc.com

Mai devreme, tatăl lui Britney a cerut de la ea două milioane de dolari drept despăgubiri pentru refuzul său de tutelă. Următoarea ședință de judecată cu privire la acest caz este programată pentru 29 septembrie.

Sursa: spletnik.ru