Brandul de lenjerie Yamamy este recunoscut în peste 15 tări, iar de un an ne putem bucura și la Chișinău de naturalețea și finețea articolelor acestui brand. Aseară a avut lor prima lor aniversare, noi am fost acolo și ne-am delectat papilele gustative cu mâncare italienească, dar și privirea cu lenjeria superbă. 

O lenjerie sexy îi oferă unei femei mai multă încredere și o face să se simtă mai frumoasă. Brandul Yamamay optează pentru naturalețe și texturi fin și bineînțeles pentru articole sexy, care îți vor aprinde imaginația.

Pentru că suntem în perioada sărbătorilor magazinul de lenjerie vă oferă în această săptămână (de joi până duminică) reducere de până la 50% la o mulțime de articole, dar și alte cadouri. 

La evenimentul de aseară s-au adunat femei care știu că o lenjerie de calitate și o lenjerie sexy îi poate schimba starea și atitudinea. Corina Oancea, directorul Yamamay în Moldova ne-a dezvălui prin ce este specială lenjeria creată de italieni. Cel mai mare secrete este comoditatea și diversitatea pentru toate formele.

Nici sexul masculin nu a fost uitat, brandul Yamamay creează lenjerie și pijamele și pentru bărbați, care pot fi la fel de pretențioși ca și femeile la acest capitol.

În magazinul Yamamay mai puteți găsi pijamale, papuci de cameră și alte accesorii. Sunteți așteptați cu drag pe strada Pușkin 30. 

 

Distribuie articolul: