„Încă” soția lui Geegun, Oxana Samoylova și-a uimit fanii atunci când a apărut în fața lor, adică pe rețelele sociale, cu părul blond. Iar ca transformearea să fie „de efect”, aceasta a atras atenția că a adăugat tocmai șase kilograme. 

Ce ține de părul blond, femeia a dezvăluit că e puțin probabil să se hotărască să facă o schimbare atât de drastică prea curând, dar cert este că la început peruca ne-a indus pe toți în eroare. „Numai nu spuneți că nu mi se potrivește. Desigur, este puțin probabil să decid vreodată să fiu blondă pentru mai mult decât câteva ore, dar uneori parcă aș vrea. Plus 6 kg, cred că tot mă avantajează”, a scris Oxana pe Instagram.

Ulterior aceasta a publicat o imagine în costum de baie pe stories, iar internauții s-au grăbit să o complimenteze pentru faptul că acest adaos în kilograme „s-a așezat” perfect pe silueta femeii.

Și Geegun a publicat o fotografie cu soția sa blondă, semnând-o „Regina mea. #pentrutotdeauna”, imagine cu care i-a cam încurcat pe internauți: Sunt sau nu sunt împreună?

Noi zicem că e bine, voi ce părere aveți?

Amintim că acum câteva luni Oxana l-a adus pe lume pe cel de-al patrulea copil, iar în scurt timp relația cu soțul său, Geegun, a dat o ruptură, femeia anunțând că intentează proces de divorț. Chiar și așa, se vehiculează că cei doi fie au jucat teatru în mediul online, fie s-au răzgândit să mai divorțeze. Timpul le va arăta pe toate.

 

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Va fi divorț! Samoylova a oferit declarații noi despre relația cu Geegun și a pus punct presupunerilor