Fotomodelul în vârstă de 33 de ani s-a odihnit cu soțul ei în Santorini. Oxana Samoylova a publicat mai multe imagini de la o sesiune foto fabuloasă cu Geegun, în vârstă de 36 de ani, și a vorbit despre cererea ei în căsătorie.

Denis Ustimenko-Weinstein (Geegun) și-a invitat soția într-o escapadă în Grecia. Cuplul și-a organizat o vacanță romantică fără de copii, care au rămas cu bona și bunicile de la Moscova. Pentru sesiunea foto din locurile spectaculoase din Grecia, Oxana a ales o ținută superbă cu o trenă regală.

Trena rochiei a zburat spectaculos în vânt, iar Samoylova a optat pentru un machiaj aprins, care i-a accentuat ochii. Părul ei lung și întunecat s-a lăsat mângâiat de vânt.

Rapperul a preferat stilul casual. A combinat o cămașă albă cu pantaloni în același ton. Într-o fotografie îl putem vedea pe Geegun într-o poziție specifică cererii în căsătorie: într-un genunchi, iar Oxana are o expresie care transmite surprindere. De la prima vedere părea că artistul avea de gând să-i ceară mână Oxanei.

Samoylova a fost emoționată de atmosfera romantică care domnea în jur. Ea a povestit cum Denis a cerut-o de soție…

„Așa ar fi putut arăta cererea mea în căsătorie. Dar nu, el doar și-a aranjat pantalonii după 10 ani de căsătorie. Privind această fotografie, îmi amintesc cum a fost cu adevărat logodna. În 2012 cam pe 9 decembrie, stăteam acasă în pat, într-o pijama mâncând chipsuri și înghețată în timp ce mă uitam la un serial. Între timp Denis a venit și mi-a spus: „Tocmai m-am gândit: 12.12.2012 este ultima dată frumoasă din acest secol. Trebuie neapărat să ne căsătorim!”. Apoi scoate un inel din buzunar și m-a cerut ca soție, cu trei zile înainte de nuntă. El nici nu știu cum s-a înțeles cu cei de la stare civilă, prietena mea mi-a cusut rochia de mireasă într-o singură noapte. Pe 12 am oficializat relația noastră și seara am luat cina cu părinții mei, asta a fost întreaga nuntă. Pe neașteptate și fără nicio șansă de pregătire”, a spus Oxana cu o doză de umor.

Fotografiile, până la momentul actual au strâns aproape 930 de mii de aprecieri.

Sursa: cosmo.ru

Foto: Instagram/ Oxana Samoylova