Gina Pistol a trecut printr-o schimbare radicală. Soția lui Smiley i-a surprins pe fani, după ce a avut o apariție la care nimeni nu se aștepta. Celebra prezentatoare TV a ajuns de nerecunoscut, după ce a făcut o schimbare de look de zile mari. Cum arată acum și ce a modificat vedeta la ea.

 

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Este foarte activă în pe rețelele de socializare, unde vorbește despre tot ce se petrece în viața ei și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ce mai este nou.

De curând, celebra prezentatoare de la Antena 1 și-a surprins fanii din mediul online, după ce a publicat o serie de imagini în care este de nerecunoscut. Prezentatoarea a optat pentru un look complet diferit, pentru care nimeni nu era pregătit.

Gina Pistol a mărturisit că părul ei avea nevoie de o schimbare și de mai multă îngrijire, motiv pentru care a ales să îl tundă scurt. Vedeta mărturisește că s-a deteriorat după nuntă, motiv pentru care a luat această decizie radicală.

Nu este prima data când are o asemenea coafură, însă nimeni nu mai era obișnuit cu ea arătând așa.

”Aveam nevoie de o schimbare, iar părul meu avea nevoie de îngrijire, pentru că s-a deteriorat foarte tare după nuntă. 🤭

Mi-am dorit să revin la look-ul meu de acum câțiva ani, așa că am apelat cu încredere la prietenii mei (@smedescugratian & @florinnoje), ambasadori L’Oreal Professionnel și puteți vedea în video cât de atenți au fost și ce rezultat superb avem. 🙏🏼”, a scris vedeta pe Instagram.

Gina Pistol s-a confruntat cu probleme grave de păr de mult timp. Mai exact, complicațiile au apărut imediat după ce a născut-o pe micuța Josephine și cu greu a trecut peste ele.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a început să îi cadă foarte tare părul după ce a născut, motiv pentru care a fost nevoită să treacă prin mai multe tratamente ca să rezolve această problemă.

„Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau să știți. Și acum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică mă confrunt cu căderea părului.”, spunea aceasta.

Din fericire, a fost norocoasă și a intervenit la timp, reușind să prevină o cădere masivă. Gina Pistol a folosit zilnic o gamă de fiole cu celule stem vegetale, făcând un tratament de trei luni.

Distribuie articolul: