Cu puțin timp în urmă, bloggerița Anna Smolnițchi a dezvăluit frumoasa veste. Aceasta a devenit mămică pentru a treia oară aducând pe lume o minune de băiețel – Luca. 

„Nu o să uit niciodată această zi de naștere. Mi l-a adus pe Luca.”
„Nașterea la spital poate fi ca acasă, poate fi înălțătoare. Poate fi într-atât de miraculoasă, încât odată ajunsă acasă, despachetând lucrurile din bagajul de maternitate, mirosind hainele, atingându-le, îți vin lacrimi de fericire și un dor greu de explicat în cuvinte. Mi se făcea dor de acea zi în care îmi așteptam fiul, în care el s-a născut, iar eu m-am renăscut. Bucuria primei contracții intense, eficiente și lungi, care îmi spunea că mă apropii de întâlnirea cu el…cântecele de leagăn între contracții…anunțul medicului că a ieșit capul…pielea catifelată și fragilă, foarte caldă, a bebelușului pe pielea mea, bătăile inimii lui sub palma mea, fierbințeala placentei prelingându-se pe pielea mea și recunoștința infinită pentru grija pe care i-a purtat-o fiului meu, primele picături de colostru supte cu multă sete, ora noastră magică (timpul în care eram doar noi doi, piele la piele…) îmi dau fiori și astăzi. Privesc în urmă și simt gratitudine față de medic și moașă, care mi-au fost alături și m-au asistat cu multă blândețe, m-au ajutat enorm la fiecare etapă, dar mai ales la expulzie…”
Am născut și a treia oară la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”, asistată de Constantin Ostrofeț și de o echipă de fantastici. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor spitalului pentru că mi-au dat voie, ba chiar m-au ajutat să mă simt ACASĂ”, scrie bloggerița pe pagina sa de Facebook.

Anna a mai dezvăluit că a ales să-și aducă pe lume bebelușul pe cale naturală:

„Nașterea la spital POATE și TREBUIE să fie ca acasă. A 3-ea mea naștere, pe scurt: naturală, cicatrice 3 mm pe uter, copil de 4 k 300 g”.

Anna Smolnițchi a dezvăluit mai multe detalii despre acest eveniment important din viața sa, pe blogul său personal.

Felicitări, Anna Smolnițchi! Viață lungă și fericită îi dorim micuțului! ❤️

Foto: apostrof.md

Distribuie articolul: