Ducii de Sussex numără pe degete zilele până când primul lor bebeluş va veni pe lume. Iar ieri, fanii lor au avut surpriza de a-i găsi… la shopping, pregătindu-se pentru #babySussex.

Deşi în aceste ultime săptămâni de sarcină Meghan nu va mai lua parte la evenimente oficiale, Ducesa nu va petrece tot timpul închisă între pereţii poleiţi ai palatului, ci îşi va desfăşura activităţile într-un cadru mai ferit de ochii lumii. Aşa se explică cum fanii regali au surprins-o pe viitoarea mămică la cumpărături.

Meghan era însoţită de Harry într-un magazin la doar 10 minute distanţă de apartamentul lor din Kensington. Cei doi, pesemne, căutau tot feluri de produse de cosmetice organice, menite s-o ajute pe viitoarea mămică, dar şi pe bebeluşul lor. Potrivit celor care se aflau în magazin, Meghan căuta antiinflamatoare şi alte astfel de produse.

Un alt amănunt scos la iveală de către fanii lor a fost faptul că Meghan purta un t-shirt obişnuit, skinny jeans, şi jacheta soţului ei, Prinţul Harry. Nemachiată şi fără bijuterii, Ducesa de Sussex a încercat să treacă neobservată alături de Harry. Din păcate pentru ei, la momentul actual, sunt, poate, chipurile cele mai cunoscute din regat… să treacă neobservaţi e absolut imposibil!

SURSA

Foto: Popsugar.com

Vezi și: Încă o tradiție ruptă de Meghan Markle! Ducesa uimește cu alegerea sa (Foto)