A început numărătoarea inversă. Cel mai așteptat moment din Marea Britanie are să se întâmple în mai puțin de o lună. Vorbim despre nașterea primului copil al prințului Harry. Ducesa de Sussex a surprins din nou, aceasta a decis să rupă o tradiție începută de Prințesa Diana în 1997. Meghan Markle a decis în ultima clipă că nu va naște în spitalul în care a născut Diana sau Kate Middleton. 

Deși personalul de la Spitalul St. Mary, unde Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi, era consemnat la serviciu pe parcursul întregii luni aprilie, ca urmare a faptului că Meghan Markle urma să nască acolo, iată că Ducii de Sussex s-au răzgândit în ultima clipă, alegând un alt spital… Iar de data aceasta nu este vorba despre un zvon, Palatul Kensington confirmând că Meghan Markle va naște la Croydon University Hospital, aflat în sudul Londrei, spre finele acestei luni.

Până acum, niciuna dintre membrele familiei regale britanice nu a mai născut acolo, dar, după câte se pare, Ducii de Sussex au luat această decizie după ce le-au fost prezentate extraordinarele facilități ale spitalului. Conform declarației oficiale, „Majestățile lor  Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântate să anunțe că Ducesa de Sussex va naște la Croydon University Hospital. Majestățile lor au ales acest spital în urma unor întâlniri încununate de succes avute cu personalul medical și cu moașele. Amândoi au fost plăcut impresionați de facilitățile oferite de spital, care include și o maternitate de prima clasă”. În comunicat se mai spune și că „Ducele și Ducesa de Sussex apreciază sprijinul pe care l-au primit din partea oamenilor din lumea întreagă de când vestea sarcinii a devenit publică, iar acum așteaptă cu nerăbdare nașterea”.

Distribuie articolul: