Voluptoasă și sexy, este despre Ashley Graham, modelul plus size care știe cum să-și pună în valoare fiecare parte a corpului. A dovedit acest lucru purtând o ținută deosebit de îndrăzneață la cel cea mai recent eveniment monden.

Printre puf, paiete şi extravaganța maximă de la Met Gala 2019, Ashley Graham, deși nu se numără printre cele mai reușite apariții pe covorul roz , s-a făcut remarcată purtând o ținută îndrăzneață și destul de sexy.

Diva plus-size a îmbrăcat un sacou scurt cu recognoscibilul print Gucci, decorat cu manșetele și gulerul din satin într-o nuanță contrastantă de verde și câteva aplicații în zona spatelui ce reprezintă numele designerului faimoasei case de modă, Dapper Dan.

Modelul „a uitat” însă să îmbrace fusta, în schimb și-a pus peste pantofii nude, niște dresuri transparente cu mai multe inscripții pe ele, ce au inclus și numele creatorului de modă. Vedeta și-a completat ținuta purtând câteva inele pe degete, mai mulți cercei, dar și bijuterii și agrafe prinse în păr, pe toată lungimea acestuia.

Criticii de modă s-au împărțit în două tabere și chiar dacă aceasta nu a fost pe placul tuturor, Ashley Graham a reușit să se facă remarcată și prin atitudinea de divă pop.

La after party modelul a îmbrăcat totuși o rochie, dar care a fost la fel de scurtă ca sacoul și despre care se poate spune că a dezgolit mai mult decât a acoperit.

Sursa: Instagram.com, Google.com

Vezi și: Top 10 cele mai proaste ținute la Met Gala 2019. Vedetele au vrut să facă senzație, dar au dat-o în bară (Foto)

Distribuie articolul: