Extravaganța nu le-a garantat apariții de senzație. Cu o temă care din start implică ideea de kitch, linia dintre bine și prost îmbrăcate este foarte fină, însă acestea sunt celebritățile care au gafat anul acesta la Met Gala. 

Iată un top 10 cu cele mai neinspirate ținute, potrivit criticilor Elle.ro.

Allison Sarofim

Ideea de kitch poate fi interpretată în multe feluri, însă aceasta rochie, accesorizată cu o tiară, nu se potrivește deloc.

Camila Morrone

Această apariție nu ar fi fost nici pe departe un dezastru vestimentar în alt context, însă pentru tema de anul acesta al Met Gala, este mult prea cuminte și temperată.

Emily Ratajkowski

Ideea de bază de la care s-a pornit nu a fost una rea, însă obsesia ei de a-și arăta mereu corpul o duce la limita vulgarității.

Gwyneth Paltrow

Putem doar să bănuim că stilistul vedetei nu a primit memo-ul cu tema din acest an, rochia actriței fiind mult prea cuminte și fadă pentru a impresiona pe covorul roz.

Janet Mock

Penele și aplicațiile metalice se potrivesc cu tema din acest an, însă execuția este cea care a lăsat de dorit în acest caz.

Karlie Kloss

Fotomodelul face parte din acea categorie de femei care pot purta orice pe covorul roșu și invariabil vor arăta bine, însă din nou, problema cu ținuta lui Karlie Kloss este neadaptarea la această temă complicată de Camp.

Kris Jenner

Matriarhul clanului Kardashian ar fi trebuit să bifeze cu brio această temă, însă Kris Jenner a dus totul mult prea departe, exagerând cu peruca, capa și broșa.

Paloma Elsesser

De la machiaj, coafura și look-ul all denim, rezultatul nu este deloc unul măgulitor pentru o apariție la Met Gala.

Priyanka Chopra

Ok, tema a fost una de kitch, însă rezultatul aici este unul mult prea încărcat, chiar și în aceste condiții.

Wendy Yu

Înțeleg ideea de Ice Princess de la care a pornit această rochie, însă trebuia mers până la capăt cu această inspirație. Așa, pare doar o participantă la Balul Debutantelor.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Puf, paiete şi extravaganță maximă la Met Gala 2019. Vedetele s-au întrecut pe sine (Galerie Foto)