Aseară a avut lor mult așteptata premieră la New York a serialului „And Just Like That”. Cele trei actrițe principale au strălucit de covorul roșu. Acesta este cu siguranță una dintre cele mai așteptate reveni ale acestui sfârșit de ani. Pe lângă interesul pentru continuarea poveștii, publicul abia așteaptă să prindă inpirație de la eroine și la capitolul fashion. Având în vedere fotografiile pe care le-am văzut pe platoul de filmare, se pare că totul merge la un alt nivel. 

La premiera de ieri Sarah Jessica Parker a vrut să plătească tribut rolului, care a făcut-o celebră în toată lumea. Actrița a optat pentru o rochie semnată Oscar de la Renta, creație care o reprezintă pe Carrie Bradshaw, scriu editorii Vogue.

Parker a completat ținuta cu un coc elegant și pantofi stilleto, o altă semnătură Carrie Bradshaw.

La premieră actrița a fost însoțită de soțul și fiul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Just Jared (@justjared)

Cynthia Nixon, actrița care o interpretează pe Miranda, a ales o ținută explozivă. Actrița a optat pentru o rochie trench și pantofi de un oranj orbitor. Ținuta este semnată de Christopher John Rogers.

Kristin Davis (Charlotte) se pare că este și în viața de zi cu zi o fire mai conservatoare. Aceasta a ales o rochie lungă de un albastru închis, semnată  Jason Wu.

Sursa foto: Hepta

Primul episod al serailului va fi difuzat azi pe HBO.