Patru look-uri în mai puțin de 24 de ore: cea mai recentă etapă a modei a actriței Sarah Jessica Parker la aniversarea SATC și cel de-al doilea sezon din „And… exact like” that este pe cale să aibă premieră. 

Au trecut 25 de ani de când HBO a difuzat primul episod din „Sex and the City”. La un sfert de secol de când le-am întâlnit pe Miranda, Charlotte și Samantha și, bineînțeles, pe Carrie, cele mai faimoase patru prietene de la televizor – cu permisiunea distribuției din Friends – cu care am învățat lecții valoroase despre prietenie, dragoste, sex și, desigur, moda. L-am putea clasifica pe acesta din urmă drept încă un protagonist al serialului în același mod în care se află în prezent în a doua parte și… chiar așa.

Look-urile incredibile create de Patricia Field au inspirat milioane de femei din întreaga lume de ani de zile, iar personajul Carrie Bradshaw este responsabil pentru faptul că, până astăzi, Sarah Jessica Parker a devenit o adevărată icoană de stil. De aceea, actrița și producătorul și-a dorit să recupereze esența protagonistei fictive pentru ziua de promovare a maratonului în care a fost implicată în Marele Măr cu ocazia sărbătoririi aniversare.

Înainte de această oprire tehnică, Sarah Jessica Parker venise să prezinte acest eșantion presei cu un stil și mai bun. În alb-negru, protagonista a fost o rochie cu decolteu pătrat, cu o fustă lungă și mâneci umflate, de Gabriela Hearst.

Un design din colecția de primăvară-vară a firmei creatorului uruguayan pe care actrița l-a însoțit cu o geantă originală de la aceeași etichetă în trei nuanțe și pantofi negri precum Mary Janes cu toc mic.

Sarah Jessica Parker mai avea încă două look-uri cu care să ne surprindă în următoarele ore. Una dintre ele era mult mai colorată întrucât era alcătuită dintr-o rochie cu imprimeuri florale la care ea adăugase o jachetă care se juca cu un alt desen în tonuri pastelate și care dovedea cât de mult îi place interpretei amestecul de imprimeuri. Pentru ea nu există un mix imposibil, este doar o chestiune de a găsi modalitatea de a-l pune în practică. Niște pantofi roz cu toc înalt cu un finisaj metalic au fost punctul culminant al ținutei ei.

 

Pentru a încheia ziua cu o petrecere mare cu co-starurile ei din Sex and the City și And… La fel – cu excepția lui Kim Cattrall – Sarah Jessica Parker a îmbrăcat o rochie pe care ar fi putut să o poarte perfect la ecran ca alter ego-ul ei Carrie Bradshaw. A fost o creație din colecția resort 2023 a lui Jenny Packham, în alb, cu buline negre imprimate pe toată îmbrăcămintea, precum și câteva fundițe în zona decolteului adânc, iar fusta a fost stratificată cu tul.

Pantofii asortati si cerceii discreti si stralucitori au fost singurele accesorii folosite de starul de la Hollywood pentru a incheia aceasta zi plina de munca plina de look-uri uimitoare.