Al doilea sezon din „And Just Like That…” pariază pe valorile sigure ale iubirii deja cunoscute. Ultimul capitol din Sex and the City, „An American Girl in Paris: Part Deux”, a avut premiera pe 22 februarie 2004. Milioanele de adepți ai serialului au rămas atunci orfani de o ficțiune care a încurajat dorințele și fanteziile atâtor spectatori. care, departe de Marele Măr, și cu criza din 2008 încă să vină, s-a gândit că avansul noului mileniu a însemnat și să poți bea cocktailuri cu prietenii într-un mod fără griji într-un local cochet.

Pe 9 decembrie 2022, aproape două decenii mai târziu, a avut premiera And Just Like That…, continuarea serialului, fără una dintre cele patru protagoniste, Samantha Jones. Actrița care a jucat-o pe Kim Cattrall cu câteva luni în urmă explicase deja că relația ei proastă cu Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) a împiedicat-o să lucreze din nou cu ea. Și, cumva, mulți dintre noi credem că această nouă încercare de a reuni cele mai lipsite de griji și sibarite fete de pe micul ecran ar putea rămâne doar asta, încercarea. Dar nu a fost așa: noua intrigă a optat pentru noi personaje nereglementare (uneori iubite, altele urâte, precum Che Diaz) și a introdus teme în concordanță cu preocupările momentului: vizibilitatea colectivelor trans, lesbiene și gay. , fără a uita de prezența comunității latino, asiatice și negre.

Dar, în plus, complotul punea la îndoială acea dragoste monolitică și idilică pentru care Sex and the City s-a angajat: Carrie se simte invincibilă singură și Miranda îndrăznește să-și pună la îndoială căsnicia. De asemenea, este relevant faptul că, în ciuda faptului că nu mai au 30 de ani, toți arată că îți mai poți dori să te distrezi, să faci lucruri, să te întorci la școală, să cunoști oameni noi și să te întrebi ce vrei cu adevărat.

Acum, pe creasta valului și cu fanii serialului dorind să afle orice informație despre ce va urma (data premierei sale încă nu a fost dezvăluită), de la HBO s-au scurs știri care ajută la generarea unei dorințe care crește. În august anul trecut, au asigurat că Aidan Shaw, iubitul lui Carrie și aproape soț în timpul celui de-al treilea sezon al serialului, va reveni la intrigă.