Așa se prepară plăcinta care a câștigat „Mai Dulce 2017” la categoria desert tradițional
![Așa se prepară plăcinta care a câștigat „Mai Dulce 2017” la categoria desert tradițional](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/eamd-placeholder-1280x1024.jpg)
-
EA.md
- 1 min read
![Așa se prepară plăcinta care a câștigat „Mai Dulce 2017” la categoria desert tradițional](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Articole recomandate
- prev
- next
Turte umplute cu brânză: deliciul tradiției culinare
-
EA.md
- 1 min read
![Turte umplute cu brânză: deliciul tradiției culinare](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Plăcintele „pe lespede” sau turtele țărănești se fac mai ușor decât ai crede. Simple, umplute cu brânză sărată și ierburi sau cu ciuperci, acestea vor satisface chiar și cel mai pr...
Rețetă. Flori de foietaj cu mere. Sunt gata în numai 30 de minute!
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read
![Rețetă. Flori de foietaj cu mere. Sunt gata în numai 30 de minute!](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Produsele de patiserie crocante, dulci, rapide sunt preferatele tuturor. Ai nevoie doar de foietaj, mere, scorţişoară, puţin zahăr şi ou cât să ungi aluatul. Cu puţină creativitate...
Rapidă și fără prea mult efort. Charlotte cu mere – prăjitura care se topește în gură (Foto)
-
EA.md
- 1 min read
![Rapidă și fără prea mult efort. Charlotte cu mere – prăjitura care se topește în gură (Foto)](https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png)
Octombrie e luna frunzelor ruginite, a ceaiurilor băute seara în pat, melancoliei și a prăjiturii charlotte cu mere. Culoarea galbenă pe care o prinde din cauza gălbenușurilor și e...