Bloggerița Marinela Bezer are un corp de milioane, iar dacă te afli printre urmăritorii ei cu siguranță te-ai întrebat cum se menție în formă. Marinela nu are vreun program draconic și nici nu renunță la micile plăceri alimentare. Totul constă într-un meniul echilibrat construit din alimente ce îți dau anergie. 

Marinela ne-a răspusn la câteva întrebări și astfel am aflat cum își menține formele generoase. 

Ai un corp foarte frumos, de cât timp ai început să faci sport regulat și ce activități preferi?

„Duc un mod de viață activ de mică. La 4 ani părinții m-au dus la dansuri pentru prima dată. Am facut 10 ani de dansuri sportive. De acolo mi-a venit și dragostea pentru sport, mișcare si dorința de a avea un corp tonifiat. După ce am renunțat la dansuri am continuat să merg la sală regulat pentru a mă menține. Am făcut și lectii de muay-thai timp de un an. La moment merg la sală de 3 ori pe săptămână.”

Ții o dietă sau mănânci tot ce îți dorești. Cum arată mesele tale zilnice?

„Nu țin diete stricte. Pur și simplu mănânc sănătos. Fructele și legumele bio organice predomină în meniul meu zilnic. Sunt pescatariană, am redus consumul de lactate și făinoase. Consider că mâncarea trebuie să ne servească drept combustibil, să ne dea energie, nu să ne îngreleze și să ne tragă la somn.”

 

View this post on Instagram

 

The most comfortable pose for tanning😌🌴The sun is reaching all the spots😂☀️ #maldives #londonblogger #travelblogger

A post shared by MARINELLA BEZER.🦋 (@marinelabezer) on

Ai pe cineva care te ajută poate un antrenor sau poate ai apelat la un nutriționist?

„Când locuiam permanent în Moldova, mergeam la sală cu antrenor personal, iar de cand traiesc în UK îmi fac singură programul de exerciții. Nu am apelat la nutriționiști niciodată. Am avut de mica o influență pozitivă din partea părinților, care la fel duc un mod de viață sănătos.”

 

View this post on Instagram

 

Posing for you @gatcanvlad 🌺📷

A post shared by MARINELLA BEZER.🦋 (@marinelabezer) on

Tu ai niște forme apetisante, care nu sunt ușor de întreținut. Dacă slăbești prea mult riști să le pierzi, ai un secret ? Poate consumi anumite alimente și faci anumite exerciții?

„Nu există niciun secret sau poțiune magica în afară de alimentație corectă si sport. Îmi place să antrenez în special fesele și abdomenul, pentru a păstra formele corpului cât mai feminine.”

Vezi în video-ul de mai jos care sunt exercițiile preferate ale Marinelei pentru posterior.

Sursa Foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: