În condițiile unui job de oficiu, care impune un mod de viață sedentar pe parcursul perioadei active din zi, exercițiile pentru zona posteriorului sunt mai mult decât obligatorii. Mai jos, veți găsi un antrenament de doar 5 minute care, practicat de cel puțin 2 ori pe zi - dimineața și seara, ajută la antrenarea și tonifierea zonei feselor.

Antrenamentul de doar 5 minute, oferit de FitnessBlender, presupune exerciții fizice cu diferite niveluri de încărcătură fizică.

Kelli, antrenoarea din clip, a ajuns într-o formă fizică de invidiat grație antrenamentelor care se pot realiza chiar în condiții de casă. Împreună cu Daniel – partenerul său de viață, și el antenor personal, Kelli a lansat platforma Fitness Blender, canalul de YouTube al căruia numără, până în prezent, peste 450 de antrenamente gratuite. Și-au abandonat joburile pentru a realiza acest proiect menit să-i ajute pe oameni să slăbească și să-și mențină sănătatea, iar resursele pe care le folosesc pentru filmări, sunt minime.

În antrenamentul pentru zona feselor, Kelli recomandă în special așezările. Fiecare dintre exerciții se vor realiza pe durata a 40 de secunde, cu mici pauze de relaxare între ele:

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: