Andreea Esca arată mereu de nota 10. Deși nu s-a observat nicicum, vedeta TV din România, a dezvăluit că adăugase recent 6 kilograme, dar a reușit să scape de ele. Iată ce a povestit pentru click.ro.

Jurnalista a dezvăluit că perioada în care și-a propus să slăbească nu a fost una deloc dificilă, ba mai mult de atât, aceasta a avut o companie, a ținut dieta pentru slăbit în același timp cu fiica sa, Alexia. Mai întâi, Andreea Esca s-a consultat cu un nutriționist, apoi cu un medic care i-a prescris un program de alimentație în faze și „carul a pornit”.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, povestește ea.

Întrebată dacă a exclus ceva din meniu, prezentatoarea a explicat:

„Nu, de exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”

În prezent, Andreea Esca cântărește 58 de kilograme și este de părere că: „la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine”.

Sursa: click.ro.

Foto: Instagram / Andreea Esca