Andreea Balan și George Burcea nu mai formează un cuplu. Artista a făcut lumină în acest caz și le-a spus fanilor săi că tot se s-a scris în presă este adevărat și că George este cel care nu își mai dorește familia. 

Chiar dacă trece printr-o perioadă foarte complicată, artista înearcă să își găsească refugiul în muzică. Astăzi aceasta a lansat un nou clip la melodia „Inimă de fier”. Andreea  scris și câteva rânduri despre noul melodie pe pagina sa de Instagram, unde spune că dedică acest cântec fetiței sale, dar noi tindem să credem că are un mesaj ascuns și pentru fostul soț.

Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viață mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară. Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia „Inima de fier”, o piesă despre puterea de a te ridică și de a merge mai departe ori de câte ori viață te încearcă. Nebunia și viteză de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viață, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit.”

Citește și: Andreea Bălan a confirmat despărțirea de soțul ei!