Zvonurile referitoare la un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au pus pe jar tot showbiz-ul românesc și ne-au lăsat mască pe toți. Păreau un cuplu atât de echilibrat și frumos, dar se pare că aparențele sunt de multe ori înșelătoare.

Vestea rupturii dintre cei doi a căzut ca un trăsnet, iar fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea ei. După zile întregi în care nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile, iată că Andreea Bălan a reacționat.

Un fan i-a reproșat cântăreței faptul că nu declară nimic în legătură cu un posibil divorț: „Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. „Suntem împreună, nu divorțăm” sau „Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea”. Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”.

Sătulă de întrebări și speculații Andreea Bălan și-a luat inima-n dinți și a spus lucrurilor pe nume: „Nu suntem împreună”.

Amintim că George Burcea a fost prins drogat la volan.

Poliția a emis un comunicat prin intermediul căruia sunt prezentate informații cu privire la momentul în care soțul Andreei Bălan a fost prins conducând sub influența drogurilor. Ulterior s-a aflat că George Burcea folosise cocaină și fusese filat timp de mai multe zile de către oamenii legii.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” se menționează în comunicatul emis de poliție, scrie cancan.ro

George și Andreea au avut o nuntă ca în povești acum cinci luni. Aceștia erau împreună de patru ani și au doi copii. 

Distribuie articolul: