Andreea Bălan a dezvăluit, în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show, că nu mai există cale de întoarcere, divorţează de George Burcea. Ea nu şi-a dorit separarea, actorul este cel care a plecat de acasă, notează Okmagazine.ro. Artista ştie că cel mai greu vor suporta această despărțire, fetițele lor.

La un an de când a făcut stop cardio-respirator, când s-a născut a doua lor fiică, Andreea Bălan anunţă că divorţează de George Burcea. În luna decembrie a anului trecut, artista a simţit că ceva se întâmplă între ei, actorul îşi schimbase comportamentul: „Eu eram ok, eu eram fericită, nu aveam prea multe să îi reproşez. Eu am început să îi reproşez în decembrie că şi-a schimbat comportamentul. Acolo nu am înţeles eu ce s-a întâmplat. Din decembrie s-a produs. Eu în noiembrie, octombrie eram foarte fericită. (…) Discuţiile au început că eu am văzut o schimbare, nu mai era drăgăstos, lipsea nişte nopţi de acasă. L-am întrebat ce are şi mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. El mi-a spus atunci că nu mai simte, că nu mai are sentimente puternice pentru mine.

Descoperă și: Andreea Balan a lansat o nouă melodie: „Inimă de fier”. Să îi fie dedicată fostului soț? (Video)

În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut”, a spus Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Chiar dacă George Burcea i-a dat de înţeles Andreei Bălan că nu mai are sentimente pentru ea, artista a sperat la o împăcare, l-a aşteptat acasă, ca lucrurile să revină la normal: „E foarte greu acum pentru că încerc să mă adaptez unei situaţii pe care eu nu mi-am dorit-o. Cred că nicio femeie nu îşi doreşte să fie mamă singură, şi cu doi copii. Trebuie să mă adaptez. Evident că el va veni în vizită oricând îşi va dori, dar nu mai e acelaşi lucru ca atunci când locuia cu noi în casă. Mă adaptez logistic în primul rând…

Eu mă adaptez şi emoţional… eu încă am imaginea din biserică, cu mine în rochie de mireasă şi ce minunaţi eram amândoi. Mintea îmi joacă feste! Sunt supărată, dar apoi zic că ce minunaţi eram, poate vine înapoi. Dacă vine iertarea aceasta e important ca el să îşi dorească să fie ca înainte. NU are cum să fie o iertare dacă el continuă să fie aşa.

Eu îmi doresc ca el să revină şi să fie ca înainte. El nu dă semne şi trebuie să îl eliberez. Dacă el nu mai vrea, trebuie să îi dau drumul. Tebuie să plece, nu pot să îl ţin legat. Dacă nu mai vrea această familie, evident vom ajunge la divorţ. Dragostea cu sila nu se poate. (…)

Au fost certuri mari, de aceea spun că s-a schimbat mult. A fost greu, au fost multe certuri.”

Acum, Andreea Bălan are un mare regret. Ştie că fetiţele ei vor creşte fără să se bucure de o familie, de prezenţa mamei şi a tatălui: „Eu nu mi-am dorit să ajungem aici, eu nu mi-am dorit niciodată să mă separ, să ajung la divorţ. E vorba că acum fetele noastre vor avea o altă trăiectorie în viaţă. Când un copil creşte fără un părinte în casă, degeaba părintele ăla vine o dată sau de 5 ori pe săptămână. Tatăl fetelor mele nu va mai locui. Ele nu vor mai avea reperul de familie. Poate nu vom mai avea Crăciun în familie, sărbători cu toţii şi lucrul acesta mă doare. Nu mai există familia…”

Urmărește mai multe în video de mai jos:

Sursa: Okmagazine.ro

Vezi și: Andreea Bălan, despre despărțirea de soțul său: „El este cel care nu-și mai dorește familia” (Foto)

Distribuie articolul: