Andreea Bălan a venit cu o replică dură la adresa soțului său, actorul George Burcea. Interpreta a primit numeroase mesaje din partea internauților, unii dintre ei acuzând-o pentru faptul că nu luptă pentru căsnicie. Astfel aceasta s-a simțit nevoită să răspundă unor cârcotași.

Artista a primit mai multe întrebări provocatoare pe Instagram printre care și următoarea: „E momentul să pui în balanţă tot şi să vezi dacă merită să renunţi. Mereu ai arătat că eşti Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”.

După ce a fost criticată dur de fani, care o consideră vinovată de ruptura dintre ea şi soţul ei, Andreea Balan a făcut noi precizări.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteţi astfel de mesaje, că eu renunţ, ca şi cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a răspuns interpreta.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit, iar după mai bine de două săptămâni de zvonuri, cântăreaţa a recunoscut că ceea ce se scrie în presă este adevărat, însă nu poate face mai multe declaraţii pentru că trebuie să le protejeze pe fiicele ei.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Vezi și: Încă o lovitură pentru Andreea Bălan. Soțul ei a fost prins drogat la volan după ce a consumat cocaină