Se pare că Justin Bieber nu este atât de alb și pufos când vine vorba de relațiile cu iubitele sale. Interpretul ar fi presat-o emoțional pe fosta iubită, Selena Gomez. 

Într-un interviu recent, Justin Biber a recunoscut că s-a purtat urât cu fostele sale iubite. Cântărețul de multe ori a respins persoanele care țineau la el cu adevărat. Biber nu a dat nume, dar cel mai probabil este vorba despre Selena Gomez.

La rândul său cântăreața a confirmat cumva spusele lui Justin într-un interviu recent. „Într-adevăr am simțit că am fost victima  unui abuz”

Jurnalistul a insistat și a întrebat-o dacă nu cumva a fost vorba de agresiune emoțională, la care Gomez a răspuns: „Da, a fost asa ceva, dar am înțeles asta mai târziu, când am mai crescut. Nu vreau să îmi petrec restul vieții vorbind la această temă. Mă mândresc că acum pot spune că sunt mai puternică decât am fost vreodată. Am găsit o modalitate să trec peste asta cu demnitate” 

Amintăm că Justin Bieber și Selena Gomez au avut o relație în perioada 2011- 2018, timp în care s-au despărțit, au avut alte relații, apoi din nou s-au împăcat. Totuși în 2018 și-au spus „adio” pentru totdeauna, iar Justin s-a căsătorit vara trecută cu modelul Haley Baldwin.

Citește și: Selena Gomez despre relația toxică cu Justin Bieber: „Devii dependent, dar continui să crezi că iubești”

Distribuie articolul: