După o pauză îndelungată Selena Gomez s-a întors în vizorul public. Aceasta participă la diverse interviuri, oferă informații exclusiviste, de altfel așa cum a făcut și într-o declarație recentă, în care a menționat mai multe despre relația ei cu Justin Bieber care, se pare, că a fost una… toxică. 

Selena s-a întors, definitiv, la ceea ce-i reușește mai bine să facă! Aceasta lansează piese noi, oferă interviuri și are o imagine de admirat. Vedeta, în fiecare zi, își bucură fanii cu poze noi, declarații și cântece. Așa se face că, recent aceasta a participat și la câteva conferințe și întâlniri importante din orașul New York.

Pentru început cântăreața a fost la postul de radio „Z100 Radio” ca să ofere mai multe informații despre cele mai recente cântece: „Lost You To Love Me” și „Look At Her Now” (ambele fiind dedicate relației complicate pe care interpreta a avut-o cu Justin Bieber). La aceste întâlniri, Selena a optat pentru look-uri care i-au scos în evidență punctele forte și au făcut-o să arata ca… o divă!

Aceasta pare a fi bine dispusă, zâmbește des și își salută călduros fanii. Într-adevăr, în viața interpretei după o lungă pauză de la muzică și carieră, dar și depresie, acum a venit momentul de liniște și împăcare cu ea însăși. Acum, Selena a vorbit deschis și despre relația cu Justin Bieber, care a fost una toxică.

 

„Când aceasta este prima ta iubire și multe în viață se întâmplă pentru prima dată, relațiile pot fi toxice. Devii dependent, dar continui să crezi că iubești. Te obișnuiești cu faptul că, în această relație persistă pasiune, dezamăgiri și cearturi, și, tot crezi că așa e iubirea. Am crezut mult timp în asta. Acum doresc o relație reală. O relație fără dependențe, momente dificile sau probleme de comunicare. Cu trecerea timpului, începi să înțelegi cine ți se potrivește și începi să găsești oameni care sunt pe aceeași undă cu tine”, a spus Selena.

Este clar că interpreta s-a referit fostul iubit, Justin Bieber, cu care a avut o relație dificilă încă din 2010. Aceștia se împăcau, apoi se despărțeau, până când și-au spus, definitiv, adio, cu doi ani în urmă. La scurt timp după aceasta, Bieber a reluat relația cu fosta lui iubită, Haley Baldwin, cu care ulterior s-a și căsătorit. Selena a suferit mult în această perioadă, dar acum spune că totul este în trecut.

Sursa: Spletnik.ru