Atât Sam Asghari, cât și Justin Timberlake, împreună cu soția sa, Jessica Biel, și-au arătat susținerea pentru Britney Spears, de a scăpa de sub tutela tatălui său, sub care se află de 13 ani. Artista a făcut dezvăluiri șocante: „Vreau să mă pot căsători și să am un copil. Am un IUD (dispozitiv de contracepție intrauterin) în mine așa că nu rămân însărcinată. Nu mă lasă să merg la doctor să mi-l scot. Nu vor să fac copii, mai mulți copii. Mă simt constrânsă, agresată și mă simt părăsită și singură”.

Cu o zi înainte ca Britney să participe la audierile privind scoaterea de sub tutela tatălui său, iubitul artistei, Sam Asghari, a postat o imagine în care purta un tricou cu inscripția mișcării de eliberare inițiată de fani: Free Britney. Mai devreme, încă în luna februarie a acestui an, antrenorul și-a arătat frustrarea spunând: „În opinia mea, Jamie este un r****”.

După declarațiile recente, făcute de Britney Spears pe tema controlului „abuziv” al tatălui său, fostul ei iubit, Justin Timberlake, a venit cu câteva mesaje de susținere pe Twitter, în care a îndemnat publicul să-i fie alături în aceste momente dificile.

„După tot ceea ce am văzut astăzi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în aceste momente. Indiferent de trecutul nostru, cu bune și rele, și indiferent cât timp a trecut de când s-a întâmplat….ceea ce i se petrece nu este în regulă. Nicio femeie nu ar trebui să se afle în situația de a nu putea lua decizii cu privire la propriul corp (cu trimitere la dorința ei de a avea copii).

Nimeni nu ar trebui să fie controlat împotriva propriei dorințe….și nu ar trebui să fie nevoit să ceară voie pentru a avea acces la resurse financiare pentru care a muncit atât de mult”, a mai spus Justin în mesajul său.

Jess și cu mine, transmitem toată dragostea noastră și suportul absolut pentru Britney, în această perioadă dificilă. Sperăm ca jurații și familia ei să ia o decizie bună și să o lase să trăiască așa cum își dorește”.

Amintim că miercuri, 23 iunie, Britney Spears a participat la o audiere în Los Angeles, care a durat 30 de minute, în cadrul căreia a declarat că tatăl ei o controlează „100,000% și îi place să facă asta”. Artista a cerut instanței terminarea tutelei părintelui său instituite în 2008, în contextul îngrijorărilor avute cu privire la starea de sănătate mintală. 

Citește mai multe: Britney Spears, forțată să poarte sterilet, către judecător: „Vreau să mă pot căsători, să am un copil. Tatăl meu trebuie să stea în închisoare”

Distribuie articolul: