Miercuri, 23 iunie, Britney Spears a participat la o audiere în Los Angeles, care a durat 30 de minute, în cadrul căreia a declarat că tatăl ei o controlează „100,000% și îi place să facă asta”. Artista a cerut instanței terminarea tutelei părintelui său instituite în 2008, în contextul îngrijorărilor avute cu privire la starea de sănătate mintală. 

Britney Spears a susținut, în cadrul audierilor că, tutorele său (Jamies Spears) nu îi permite să aibă mai mulți copii: „Vreau să mă pot căsători și să am un copil. Am un IUD (dispozitiv de contracepție intrauterin) în mine așa că nu rămân însărcinată. Nu mă lasă să merg la doctor să mi-l scot. Nu vor să fac copii, mai mulți copii. Mă simt constrânsă, agresată și mă simt părăsită și singură”.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viața înapoi. Sunt 13 ani și este suficient. Vreau să pot fi auzită”, a declarat Britney Spears în cadrul audierii online. „Am mințit și am spus lumii întregi că sunt OK și că sunt fericită. Este o minciună”, a mai adăugat artista.

„Îmi doresc terminarea acestei tutele fără să fiu evaluată. Această tutelă îmi face mai mult rău decât bine. Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani”, a declarat Britney Spears. Cântăreaţa a mai adăugat că își dorește să se căsătorească cu partenerul ei şi să aibă un copil, dar tutela nu-i permite să ia aceste decizii.

„Sunt nefericită. Nu pot să dorm. Sunt atât de furioasă. Este o nebunie. Și sunt depresivă. Tatăl meu și toți cei implicați trebuie să stea în închisoare”, a mai declarat Britney Spears.

Tatăl lui Britney Spears, Jamies Spears, a fost desemnat tutorele ei, în urma unei decizii judecătorești din 2008. Deja de 13 ani, acesta îi controlează toate aspectele, atât ce țin de viața profesională și financiară, cât și de viața personală. Instituţia tutelei este utilizată în sistemul judiciar american în cazul persoanelor care nu pot să ia decizii pe cont propriu, precum cele care suferă de demenţă ori alte boli psihice.

Distribuie articolul: