Recent, cântăreața melodiei „Gimme more” a postat pe Instagram și a împărtășit două fotografii cu soțul ei, Sam Asghari. Britney Spears pare să fie fericită în aceste zile. În prima fotografie, Spears arată șic, iar Asghari este văzut îmbrățișându-și soția în timp ce ei zâmbesc pentru camera la bordul a ceea ce pare un avion privat.

Ea a legendat fotografia ca „Cineva să-mi dea o margarita chiar acum”. În a doua fotografie, Asghari își dezvăluie noua tunsoare în timp ce poza pentru cameră. În spatele lui, Spears ridică un semn de pace.

Cuplul a sărbătorit recent prima aniversare a căsătoriei. Pentru a comemora această ocazie, Asghari a distribuit un videoclip cu momente private de la nunta lor.

Viața interpretei Britney Spears a fost în lumina reflectoarelor, scriindu-se știri frecvente, de când a fost pusă sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, încă în anul 2008. Deși procesul s-a încheiat după 13 ani, în anul 2021, ea a fost în epicentrul controverselor și diferențelor cu membrii familiei ei: părinții ei, sora și fostul soț.

Recent, Spears a anunțat că fostul ei soț Kevin Federline credea că consuma droguri.

„Faptul că oamenii susțin lucruri care nu sunt adevărate este atât de trist… S-ar putea să nu fie ei care spun astfel de lucruri, pentru că nu are niciun sens pentru mine să spună asta. Mă întristează pentru că eu Am încercat atât de mult să vă fac lucrurile drăguțe și nu a fost niciodată suficient de bun. Așa că, băieți, mergeți pe la spatele meu și vorbiți despre mine… îmi frânge inima și vestea este atât de scăzută”, a spus Spears.

 

Distribuie articolul: