Britney Spears (41 de ani) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebra divă a traversat un trecut tumultuos, o carieră impresionantă care a început la o vârstă fragedă și o viață amoroasă marcată de scandaluri. Acum, artista americană și-a dezvăluit toate aceste secrete în cartea sa intitulată “The Woman in Me” (“Femeia din mine”), lansată într-o zi de marți, scrie click.ro.

Britney a dezvăluit că la vârsta de 19 ani a trecut prin experiența unui avort, în timp ce era într-o relație cu Justin Timberlake, care a durat trei ani (din 1999 până în 2002). Ea a mărturisit că decizia avortului a fost luată la îndemnul cântărețului: “L-am iubit mult pe Justin și întotdeauna am visat că vom avea o familie împreună. Dar Justin cu siguranță nu era fericit cu privire la sarcină. El a spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi depins doar de mine, nu aș fi făcut-o niciodată.”

Ea a mai dezvăluit că Justin Timberlake a pus capăt relației lor printr-un simplu mesaj SMS, lăsând-o “devastată” și gândindu-se chiar să renunțe la industria muzicală. Relația lor a fost intens mediatizată și a durat trei ani.

Britney a recunoscut că l-a înșelat pe Timberlake, afirmând că s-a sărutat cu dansatorul Wade Robson în timp ce era încă într-o relație cu Justin. Cu toate acestea, ea a menționat că nu s-a întâmplat nimic mai mult și că i-a mărturisit totul lui Timberlake, care a ales să o ierte pe vremea respectivă.

Artista a vorbit și despre perioada de 13 ani în care a fost sub tutela tatălui său, Jamie Spears (71 de ani), dezvăluind că acesta i-a controlat corpul și finanțele, rănind-o cu comentarii despre greutatea sa. Britney a descris această experiență ca fiind ca un “copil-robot” și a spus că a simțit mereu că nu era suficient de bună.

În cartea sa, Britney a relatat și despre momentul iconic din 2001 de la MTV VMA, când a urcat pe scenă cu un șarpe uriaș. Deși a părut relaxată, ea a dezvăluit că s-a temut că șarpele o va ataca: “A devenit un moment iconic în istoria VMA, dar a fost chiar mai înfricoșător decât părea.”

Tot în carte, artista a dezvăluit că a renunțat la “libertatea” sa pentru a-și putea vedea copiii, Jayden (17 ani) și Sean (18 ani), pe care îi are din relația cu fostul soț, Kevin Federline (45 de ani). Cei doi adolescenți trăiesc de ani buni cu tatăl lor și nu au mai vorbit cu mama lor de ceva vreme.

În final, Britney Spears l-a lăudat pe fostul ei soț, Sam Asghari (30 de ani), numindu-l “un dar de la Dumnezeu” și mărturisind că a știut imediat că îl dorea în viața sa, deși relația lor s-a încheiat recent prin divorț.

Distribuie articolul: