Cântăreaţa americană Britney Spears, deja mamă a doi copii, a anunţat luni că este însărcinată cu al treilea. Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram. Acolo ea povesteşte că a aflat de sarcină după o călătorie în Maui cu soţul ei Sam Asghari. 

Artista, în vârstă de 40 de ani va deveni mamă pentru a treia oară și este extrem de fericită. 

„Am pierdut atât de multe kilograme în călătoria în Maui, că acum o să le pun la loc imediat… Mi-am spus «la naiba… ce sa întâmplat cu stomacul meu?» Soţul meu mi-a spus «pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare» Aşa că am făcut un test de sarcină şi, iată, sunt însărcinată”, a scris Britney Spears pe reţeaua de socializare.

Cântăreaţa a afirmat că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o „fotografie pentru bani” cu ea însărcinată.

Pe Instagram, ea a menţionat chiar şi posibilitatea de a fi însărcinată cu gemeni. 

Totodată, Britney a continuat să se plângă că a fost deprimată ultima dată când a fost însărcinată şi că nu a primit sprijinul necesar.

„Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret rezervat”, a scris ea, adăugând că plănuieşte să facă yoga zilnic pentru a-şi menţine corpul şi mintea viguroase.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

„Este dificil pentru că atunci când am fost însărcinată pentru prima dată am avut o depresie. Trebuie să spun că a fost absolut oribil. De data asta voi face yoga în fiecare zi”.

Sam Asghari, antrenorul în vârstă de 28 de ani, pe care artista l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip, a postat și el pe pagina de Instagram un mesaj emoționant despre viitorul copil. 

„Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de dragoste și respect. Am așteptat să fiu tată cu nerăbdare. Este cel mai important lucru pe care îl voi face vreodată”, a scris acesta pe Instagram. 

Britney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi dintr-o relaţie anterioară. Această sarcină vine la şapte luni de la ridicarea tutelei impuse de tatăl ei James Parell Spears timp de 13 ani.  

În iunie 2021, cântăreaţa a explicat la tribunalul din Los Angeles că îşi dorea să renunţe la sterilet „pentru a încerca să aibă un alt copil”, dar acest lucru îi era interzis din cauza tutelei. 

Sursa: Instagram

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: