Veste tristă pentru fanii celebrei actrițe de origine americană. Aceatsa a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu. Shannen s-a luptat cu cancerul de sân mai bine de doi ani și a crezut că scăpase în sfârșit de această boală  în 2017. 

Shannen Doherty este celebră pentru rolul său în serialul „Charmed” și „Beverly Hills 90210”. Actrița a dezvăluit marți că suferă de cancer în stadiul 4, la numai 3 ani distanță de când a terminat tratamentul pentru cancer la sân și a fost considerată vindecată.

Actrița a făcut anunțul în cadrul unei celebre emisiuni din statele Unite ale Americii și a izbucnit în lacrimi. „Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus actrița printre lacrimi.

Shannen nu a precizat tipul de cancer de care suferă, dar a precizat că și-a dorit să facă acest anunț, pentru că oricum s-ar fi aflat în curând. Doherty se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce casa ei a fost grav afectată de un incendiu, în anul 2018. În documentele legale este menționată boala, iar acestea vor fi făcute publice în cursul acestui proces.

Foto: Daily Expres

Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a mai spus actrița.

Sursa: huff.ro

Vezi și: Nicoleta a învins cancerul și a devenit prietena micuților de la Institutul Oncologic: „Vreau să transmit optimism și curaj” (Video)

Distribuie articolul: