Vedeta serialului „Charmed” a vorbit despre lupta împotriva cancerului glandelor mamare. După trei ani de remisie, Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4. 

În februarie al acestui an, actrița în vârstă de 49 de ani, s-a împărtășit cu o veste tristă: după o lungă luptă cu cancerul și trei ani de remisie, în organism iarăși au fost observate metastaze. Acum, cancerul este în cea de-a patra etapă.

„Când medicul m-a sunat să-mi spună că s-a întors cancerul, m-am gândit: Am karma bună sau rea? Dar de ce ar trebui să am karma proastă? Am început să fac bilanțul vieții mele – ce am făcut și ce nu. Cum am comunicat cu oamenii”, a menționat actrița.

Reamintim că Shannen a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. În 2017, a intrat în remisie, dar chiar și după aceea, actrița a continuat tratamentul. Din păcate, acest lucru nu a împiedicat recidiva.

Oricum ar fi, Doherty încearcă să mențină o atitudine pozitivă și să vadă aspecte pozitive în boala sa. „Prima dată când am fost diagnosticată cu cancer, a fost cu adevărat grozav, deoarece în cele din urmă, el mi-a luat totul. În jurul meu erau pereți care au fost distruși. Parcă resentimentele unui copil au dispărut”, își amintește Shannen.

„Trebuie să scriu scrisori. Trebuie să-i spun ceva mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe ce înseamnă pentru mine. Ori de câte ori vreu să mă așez și să o fac, pare atât greu. Se pare că îți semnezi propriul verdict, dar nu îl semnez. Mă simt foarte, foarte sănătoasă. Este dificil să-ți termini treburile atunci când simți că vei trăi încă 10 sau 15 ani. Am prea multă viață în mine”, a declarat Shannen.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: