Primul episod al serialului îndrăgit mai mult de femei, a apărut încă în 1998, iar ultimul în anul 2006. Se bucura de popularitate între femeile diferitor categorii de vârstă, începând chiar cu adolescentele. Să ne amintim cine au fost protagoniștii și cu ce se ocupă ei în prezent. 

Shannen Doherty, 49 de ani

Sursă: glamour.ru

Shannen Doherty a jucat rolul celei mai mari (și puternice) soră Halliwell. Bruneta strălucitoare a migrat în serial din proiectul Beverly Hills 90210 și a rămas pentru trei sezoane, până când eroina ei a fost ucisă de un demon. Deși Prue ar fi putut lupta mai mult cu demonii, însă Doherty s-a certat cu producătorii, dar și cu colega de platou, Alyssa Milano. Atunci actrița a pus o condiție, ea sau Phoebe, alegerea producătorilor a rămas la actrița mai tânără, adică Phoebe.

Deși Shannen nu s-a întristat, pentru că ea înregistrează participarea în cel puțin 150 de proiecte, dintre care a lansat emisiunea personală „Cum vorbește Shannen” despre pregătirile pentru nuntă. Actrița de asemenea a continuat să se filmeze în proiectul Beverly Hills 90210, unde a fost răsplătită cu câte 50.000 de dolari pentru fiecare episod.

Sursă: glamour.ru

Din nefericire, nimeni nu este ocrotit de situațiile neprăvăzute, în special când e vorba de sănătate. În februarie, anul curent, actrița a declarat că a fost diagnosticată cu cancer în ultima etapă. Deși a fost diagnosticată încă în 2015, medicii în 2017 au spus despre prezența remisiunii. Actrița mărturisește că de multe s-a întrebat de ce anume ea a meritat această boală.

Holly Marie Combs, 46 de ani

Sursă: glamour.ru

Holly Marie Combs a interpretat rolul al surorii mijlocii, Piper, fiind înzestrată cu puterea de a îngheța obiecte și oameni. S-a menținut pe parcursul întregului serial. În timpul filmărilor celui de al 5-lea sezon, Holly a participat și în calitate de regizor. Se spune că anume ea a fost cea mai îndrăgită de către public, spectatorii în special admirau relația de dragoste dintre Piper și Leo. Din păcate, cariera actoricească a femeii nu a mai continuat mult. În prezent însă, Holly este fericită, având 3 copii de la David Donhoe, cu care s-a cunoscut la filmările serialului. Din septembrie 2019, Holly este căsătorită cu Mike Ryan.

Sursă: glamour.ru

Alyssa Milano, 47 de ani

Sursă: glamour.ru

Alyssa a interpretat-o pe cea mai mică dintre surori, Phoebe, care poate privi în viitor și crede în dragostea dintre demoni și îngeri. Într-un sezon, Phoebe se căsătorește cu demonul Cole, dar mai târziu se dezamăgește în el și căsnicie. Deși fanii își amintesc că până la urmă Phoebe va fi mama a trei fete.

În realitate, Alyssa educă doi copii, în a doua căsnicie cu David Bagliari. După „Charmed” actrița continuă să se filmeze în diverse proiecte, dar se ocupă și cu muzica. În Japonia, Alyssa a lansat câteva albume muzicale, unul dintre care a devenit foarte popular. Pe lângă toate acestea, Milano luptă și pentru drepturile femeilor, care au fost supuse violenței sexuale, lansând proiectul „Me Too”.

Sursă: glamour.ru

Rose McGowan, 46 de ani

Sursă: glamour.ru

Rose McGowan a jucat-o pe sora vitregă a familiei Halliwell. A apărut în al 4-lea sezon și a rămas până la sfârșitul proiectului. Anume ea este cea mai de succes din toate „surorile”. După „Charmed” a prins popularitate și s-a dat pe gust multor regizori, indiferent de intervențiile plastice făcute după ce a suferit un accident în anul 2007. Exact ca și Alyssa, Rose luptă pentru drepturile femeilor hărțuite sexual.

Sursă: glamour.ru

Julian McMahon, 51 de ani

Sursă: glamour.ru

Julian l-a interpretat pe demonul Cole, cu care s-a căsătorit Phoebe. Apropo, tot datorită lui Julian, „Charmed” a avut așa succes. Exact în acea perioadă actorul se bucura de multă popularitate în rândul femeilor. După acest proiect el nu și-a pierdut popularitatea și a continuat cariera actoricească. De exemplu în 2005 și 2007, s-a filmat în lungmetrajul The Fantastic Four. Din 2014, actorul este căsătorit cu Kelly Panyagua.

Sursă: glamour.ru

Brian Krause, 51 de ani

Sursă: glamour.ru

După ce s-a despărțit de rolul lui Leo, Brian a strălucit și în alte seriale, cum ar fi Castle. Brian nu se poate lăuda cu viața privată. Cel puțin se știe că acesta a fost căsătorit cu Phoebe (Alyssa Milano), iar în prezent, actorul are un fiu de 24 de ani.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: