Celebra actriță din serialele „Beverly Hills” și „Farmece” (n.r. Charmed), Shannen Doherty a reluat lupta împotriva cancerului, boala care îi amenință viața deja de aproape 5 ani! Alături în această perioadă grea îi sunt cele mai bune prietene, menționează ADPM.ro.

Shannen Doherty are ajutor bun în lupta împotriva cancerului la sân, ajuns în stadiul 4, boala nemiloasă de care recent a dezvăluit public că suferă din nou! Celebra actrița în vârstă de 48 de ani nu se lasă însă doborâtă și face tot posibilul pentru a ieși învingătoare și de această dată.

Zilele trecute, Shannen Doherty a postat pe social media imagini din sala de sport. Nu se antrenează singură, ci împreună cu bunele sale prietene, Anne Marie Kortright (model, 37 de ani) și Kira Stokes (antrenor personal, 45 de ani).

„După un an în care am facut față veștii că sufăr din nou de cancer, am revenit. Am grijă de mine și trăiesc intens fiecare zi. Nu e întotdeauna ușor. Am zile în care sunt deprimată sau pur și simplu leneșă. Dar reușesc să mă ridic cu ajutorul prietenilor adevarați!”, a scris Shannen pe rețelele sociale.

Actrița dezvăluie că modelul Anne Marie Kotright o motivează mereu și o învață ce este bine să mănânce. A învățat-o să gătească sănătos și să prepare lucruri care îi hrănesc trupul și spiritul în același timp.

View this post on Instagram

Yep still at it. @annemkortright

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Au trecut aproximativ 5 ani de când Shannen Doherty a fost pentru prima oara diagnosticată cu cancer la sân. În 2017, părea că a scapat. Din pacate însă, luna trecută a dezvăluit că suferă din nou de cancer în stadiu 4, o formă agresivă a bolii.

Sursa: ADPM

Vezi și: Actrița Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul 4. Este a doua oară când luptă cu boala (Video)

Distribuie articolul: