Revenirea pe scenă a interpretei Adele, după o pauză de 3 ani, continuă să mai fie un subiect de discuție pentru curioși. Vedeta s-a întors în industria muzicală nu doar cu alte priorități, ci și cu o altă imagine fizică. Toată lumea a observat că Adele a slăbit, iar acest subiect a stârnit și suficente speculații. Cântăreața a ținut să mărturisească, însă, adevărata metodă care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii.

Adele a slăbit considerabil și a dat jos kilograme bune, fapt care o ajută să emane mai multă feminitate și eleganță. Iar în timp ce fanii vedetei nu fac decât să ghicească metoda care a ajutat-o să-și „ardă” surplusul de kilogramele, Adele mărturisește că secretul ei e mai simplu decât ne imaginam.

Într-un interviu pentru publicația The Sun, Adele a recunoscut că schimbarea modului să de viață include și renunțarea la o băutură specifică poporului britanic – ceaiul.

„Înainte, îmi puteam permite să beau chiar și până la 10 cești de ceai pe zi, cu câte 2 cubulețe de zahăr rafinat, altfel spus, consumam circa 20 de cubulețe de zahăr pe zi. Acum, am renunțat la acest obicei și am devenit mult mai energică decât am fost mai devreme”, mărturisește vedeta britanică.

Anterior, o prietenă de-a lui Adele a mărturisit că interpreta a slăbit grație alimentației sănătoase și a sportului la sală.

Foto: us.makemefeed.com

Distribuie articolul: