De câte ori ați trecut pe lângă rafturile din magazine, doldora de ierburi aromate și verdețuri, dar ați ezitat să le procurați, neștiind cum să le gătiți? Includerea lor în alimentația noastră are un rol major, ele fiind bogate în numeroase fibre, vitamine și minerale, atât de necesare pentru o bună funcționare a organismului. Iată cum poți să le incluzi pe unele dintre ele în diverse mâncăruri, potrivit nutriționistei și antreprenoarei Tamara Șchiopu.

Pentru că a primit mai multe mesaje din partea internauților, Tamara Șchiopu vine cu câteva recomandări despre cum puteți include verdețurile în alimentație, dar și cum să le gătiți pentru a beneficia la maxim de gustul și de proprietățile nutritive ale acestora.

Fie că le gătiți la aburi sau să le includeți în salate în formă crudă, acestea vă vor aduce numeroase beneficii și plăcere gustativă. Iată care sunt sfaturile de preparare pentru câteva feluri de salate verzi de la una din fondatorii, EcoLocal, Tamara Șchiopu.

Sursa: Facebook.com