Aceste supe reci sunt binevenite ori de câte ori aveţi nevoie de un moment răcoritor. Pentru mai multă savoare, puteţi garnisi supa cu brânza feta.

Ingrediente:

  • 1 cană şi jumătate de iaurt
  • 1 jumătate de cană de smântână
  • 1/4 cană de frunze de mentă
  • 1/4 cană de frunze de pătrunjel
  • 3 cepe verzi tocate
  • 2 castraveţi tăiaţi felii
  • 1 căţel de usturoi zdrobit
  • 1 sfert de linguriţă de sare
  • 1 sfert de linguriţă de piper
  • brânză feta (opțional)

Preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un blender şi amestecaţi până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Transferaţi compoziţia într-un bol şi lăsaţi-o la rece timp de 2 ore. Se pune în boluri şi decorează cu frunze de mentă.

SURSA

Foto: cookingcatrin.at

Vezi și: Salată vegetariană cu brânză tofu

Distribuie articolul: